Singlereizen en meer....

Singlereizen en meer....

Voor jong en oud

Singlereizen en meer....
13 oktober 2020

We gaan weer richting het voorjaar en dat betekent dat heel veel mensen weer plannen aan het maken zijn voor de komende zomervakantie. Waar gaan we nu weer naar toe? Voor de singles onder ons kan dat soms confronterend zijn, want die willen ook graag op vakantie, maar met wie? Dat is soms een lastig verhaal. Want alleen op vakantie gaan is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig zijn er steeds meer mogelijkheden voor alleenstaanden reizen en hoef je niet echt alleen op vakantie.

Volop mogelijkheden voor alleenstaanden

Als je op de website van Kras stervakanties kijkt, zie je hier zoveel mogelijkheden voor Singlereizen! Actieve reizen, stedentrips, zonvakanties, cruises en rondreizen, horen allemaal tot de mogelijkheden. En daarbij biedt Kras Stervakanties deze alleenstaandenreizen ook aan in verschillende leeftijdscategorieën, wat natuurlijk erg prettig is! Want je wilt als 22 jarige niet op vakantie met allemaal 50+ en andersom geldt dat natuurlijk ook.   

Alleen maar niet helemaal alleen

Ben je een alleenstaande ouder, dan kan het soms leuker zijn om samen met andere singles met kinderen op vakantie te gaan! Dat kan heel goed bij de Circel vakanties. Zij bieden eenouder- kampeervakanties, -vliegvakanties en -actieve vakanties aan. Samen met je kinderen genieten van een heerlijke vakanties, waar je op een makkelijke manier in contact komt met andere eenoudergezinnen. Dat schept een band, je kunt elkaar zo nodig helpen en veel plezier samen beleven. Maar ook voor de kinderen is het erg leuk, omdat ze op deze manier heel makkelijk kennis zullen maken met andere kinderen.

Maar de Circelvakanties bieden ook reizen aan voor Singles zonder kinderen.

Kijk voor meer informatie op de website van de Circel vakanties voor eenouder-gezinnenvakanties en Singlereizen.  

Alleenstaanden van 50+

De groep alleenstaanden van 50+ wordt steeds groter en daardoor worden er gelukkig steeds meer reizen aangeboden voor deze leeftijdsgroep. De reisorganisatie One2travel speelt daar ook erg goed op in, zij bieden legio mogelijkheden voor 50 plussers; van cultuur, natuur, zon, zee en/of strand.

Maar ook voor single-vakantiemogelijkheden met of zonder kinderen kijk dan eens op One2gethertravel  

Dus mocht je onverhoopt nog niet via Deetz.nl de liefde van je leven te hebben gevonden, dan weet je nu dat een leuke vakantie ook alleen mogelijk is en wie weet ontmoet je uiteindelijk tijdens één van deze reizen wel een leuke partner!  

Bezoek Lexa

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden