eMatch ervaringen, kosten en informatie

eMatch is een online datingsite met dagelijks meer dan 100 nieuwe leden. De datingsite is gericht op mensen ouder dan 18. De meeste mensen die je erop vindt, zijn er met de leeftijd van 25-50. Omdat er dagelijks meer dan 100 nieuwe leden zijn, is de kans heel groot dat je de partner vindt die bij jou past. Daarbij controleert eMatch ieder profiel voor jou. Zo kun je er zeker van zijn dat je veilig online date. Het slagingspercentage is hoog. Zo vindt één op drie hun ideale partner dankzij eMatch.

Er wordt bij eMatch veel belang gehecht aan je veiligheid. Zoals eerder vermeld controleert eMatch ieder profiel zodat je alleen met oprechte mensen in contact komt. De profielen worden handmatig gecontroleerd.

eMatch Sterke punten

  • Veel aandacht voor veiligheid
  • Focus op leden tussen de 25 en 50 jaar
  • Overzichtelijk en makkelijk in gebruik

eMatch Zwakke punten

  • Voor een vluchtige date kun je beter naar een andere datingsite

eMatch, wat zijn de mogelijkheden?

Online daten op eMatch heel erg gemakkelijk. Je vult als eerste een paar basis gegevens in. Daarna wordt er een e-mail naar je gestuurd als controle dat je zeker het juiste emailadres hebt opgegeven. Hierna kun je door profielen scrollen en bekijken. Om dit te kunnen doen heb je wel een betaald lidmaatschap nodig.

Een tip dat eMatch geeft is dat je best je profiel verder aanvult. Zo is het fijn dat je een profielfoto toevoegt en extra informatie geeft. Op die manier weten andere leden ook direct wie je bent en kunnen ze zien hoe je eruit ziet. Dit zorgt volgens eMatch voor een grotere slaagkans. Een leuk pluspunt is dat je meerdere foto’s kunt toevoegen.


eMatch, kosten en prijzen

ematchkosten

Om door profielen te scrollen, mensen te zoeken, berichten te sturen… heb je een betaald lidmaatschap nodig. Zo kost een lidmaatschap van een maand slechts:

  • 29,95 euro per maand,
  • voor drie maanden 24,95 euro per maand 
  • voor zes maanden 19,95 euro per maand

De beste pluspunten van eMatch is dat je een gratis profiel kunt aanmaken en profielen te zoeken. Voor profielen te bekijken moet je dan wel weer betalen, maar dit is het zeker waard aangezien eMatch een hoog succespercentage heeft. Een ander groot pluspunt is dat er gecontroleerde profielen zijn. Op die manier weet je zeker dat mensen oprecht zijn en je niet in de val gelokt wordt.

eMatch is dus zeker aan te raden op het vlak van online dating, wanneer je opzoek bent naar een vast relatie. Dit is namelijk waar de site zich op richt. Zo voorkomen ze ook dat je teleurgesteld wordt omdat degene waarmee je op date bent en het zo goed klikt, niet opzoek is naar een vaste relatie.

Probeer nu gelijk!


eMatch Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over eMatch.

Bezoek eMatch

Schrijf een review