Over ons

Het internet heeft alle dingen binnen handbereik gebracht, van het kopen van boodschappen tot het onderzoeken van onze volgende nieuwe auto-aankoop. Ooit was het een plek om een ​​mooie website te plaatsen om je bedrijf te promoten. De ontwikkeling is echter dat het evolueert naar een forum waar consumenten hun ervaringen met producten en diensten delen. Op basis van indrukken en feedback van andere, gelijkgestemde consumenten worden nu de nieuwe keuzes gemaakt. Dit geldt ook voor de wereld van de dating sites. Om te voorkomen dat mensen voor verrassingen komen te staan, hebben wij deetz.nl opgericht, zodat je bij het aanmelden al van te voren weet wat je kunt verwachten. Lees je de ervaringen en deel de ervaringen. Zo maken wij de wereld een beetje beter en overzichtelijker.

Wat kun je vinden op deetz.nl? 

Wij delen onze eigen ervaringen en bieden een platform om voor onze bezoekers hun ervaringen te delen. Daarnaast schrijven wij stukjes met tips en trucs, houden wij je op de hoogte van de nieuwste acties en kun je bij ons de actuele kosten en prijzen vinden van bijvoorbeeld een dating site lidmaatschap.

Al die informatie krijgen wij gewoon gratis?

Ja, dat is correct. Wij hechten veel waarde aan het community / review concept en vinden dat iedereen recht heeft om een leven te leiden vol liefde. Duidelijkheid, openheid en transparantie staat bij ons bovenaan. Onze site is gratis voor bezoekers en zal dat altijd blijven. Om uit de kosten te komen krijgen wij echter van sommige sites een kleine vergoeding, als een bezoeker zich daar aanmeldt. Zo krijg je een win-win situatie. Wij kunnen voldoen aan de kosten en de klant krijgt gratis objectieve en interessante informatie.

Veel plezier met daten!

Marsha