Daten, maar dan net even anders

Daten, maar dan net even anders

Alles wat je moet weten over Clubdaten

Daten, maar dan net even anders
14 oktober 2020

Inhoudsopgave

Soms wil je niet eens direct een relatie, maar vind je het wel leuk om samen met andere singles activiteiten te ondernemen. Gewoon samen met andere singles dezelfde interesses delen en nieuwe vriendschappen opdoen. Dat hebben de makers van de website Do More ook gedacht en zij hebben een handige site ontwikkeld waar singles hun handen ineen slaan voor clubdaten.

Clubdaten?

Dit is echt een heel leuk fenomeen; er worden allerlei activiteiten georganiseerd voor en/of door singles; borrelavonden, dance-events, fotografiecursussen, wandelingen, theater- en muziekvoorstellingen. Eigenlijk is er van alles mogelijk; het komt er in principe op neer dat iedereen een evenement kan organiseren wat je dan weer samen met andere singles kunt ondernemen. 

Je kunt gratis een profiel aanmaken en dan rustig bekijken welke clubdates er allemaal georganiseerd worden. Als je je wilt inschrijven voor een activiteit of zelf een activiteit wilt organiseren zul je betalend lid moeten worden. Er bestaat wel een mogelijkheid om éénmalig een bijdrage te voldoen van €5,-, gewoon om het uit te proberen. Maar een volledig lidmaatschap voor 1 maand kost slechts €7,50 en is dus net zo makkelijk! Dan heb je tegelijk de mogelijkheid om een hele maand aan nog meer clubdates deel te nemen of zelf wat te organiseren.


Ook zijn er lidmaatschappen voor langere periodes;  €20,- voor 3 maanden, €35,- voor 6 maanden en €60,- voor een heel jaar. 

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan voor meer informatie op de website van Do-More

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden