Gay en Bi Dating

Homo datingsites voor een serieuze relatie

Bijna 60 procent van de homoparen komt samen via een datingsite. Dat is 20 procent hoger dan bij heteroseksuele stellen. Er zijn natuurlijk extra uitdaging voor homoseksuelen om gelijkgestemden in het echte leven te ontmoeten. Gelukkig zijn er datingsites als Gayparship die helpen bij het zoeken naar een serieuze relatie.

Bekijk gelijk Gayparship

Gay Parship

Sterke punten:

  • Grote website voor homo’s en lesbiennes
  • Uitgebreide persoonlijkheidstest
  • Hoog slagingspercentage
Lees verder »
BiLove

Dating Vrouw Zoekt Vrouw | Ontmoet de vrouw uit jouw fantasie? Gratis inschrijven!

Bi love ♥ Ben jij bischierig? Meld je aan op Bilove, de site voor vrouwen die iets anders willen. Schrijf je gratis in en laat jouw fantasie uitkomen!

Lees verder »
Gaybuddy

Homo dating - De betrouwbare gaydating site voor een sexdate of sex contact

Lees verder »
Girls Dating

Dating voor lesbiennes | Girls-Dating.nl

Girls-Dating.nl, dé datingsite voor gay girls. Schrijf je gratis in!

Lees verder »
Guys Dating

Dating voor gays | Guys-Dating.nl

Guys-Dating.nl, dé datingsite voor gay guys. Schrijf je gratis in!

Lees verder »
Squirt.org

Squirt.org: Gay Sex Cruising Hook Up Site

Squirt.org: Gay Sex Cruising Hook Up Site

Lees verder »

homo dating sitesDatingsites maken het een stuk gemakkelijker om dates te vinden, omdat je vanaf het begin weet dat je naar hetzelfde zoekt. Om jou te helpen geven we een aantal tips voor homoseksuelen om de online dating en de zoektocht naar een serieuze relatie te vergemakkelijken. 

Kies de juiste app, niet alleen de meest populaire

Veel dating-apps hebben tot nu toe manieren toegevoegd voor mensen van hetzelfde geslacht. Met Tinder, OkCupid, Bumble en nog veel meer kun je zoeken naar jongens of meisjes, ongeacht of je een jongen of een meisje bent. Dat gezegd hebbende, betekent dat niet dat jullie allemaal naar hetzelfde zoeken.

Zoek naar apps die in de eerste plaats zijn ontworpen met jouw behoeften in gedachten. En je enige optie is niet Grindr. Er zijn andere apps voor andere verlangens, zoals Gayparship, die zichzelf beschouwt als het doel om homomannen te helpen elkaar te vinden voor langdurige relaties.

Afwijzing is normaal, maar laat het los

Of je nu datingapps gebruikt of niet, afwijzing is een normaal iets dat zal gebeuren. Iemand kan je afwijzen omdat ze niet bij je passen of ze kunnen je afwijzen omdat ze je niet leuk vinden. En hoe dan ook, het is oké. Je moet in beweging blijven, ook als dat pijn doet. Je zult echt wel iemand vinden die je leuk vindt als man of vrouw.

Je hoeft jezelf niet te veranderen

Er zijn andere stereotypen in de homogemeenschappen die je datingsvermogen kunnen schaden. Het is bijvoorbeeld het idee dat homomannen flamboyant zijn of dat homoseksuele vrouwen stoer zijn, of dat homomannen van mooie dingen houden en homoseksuele vrouwen ze haten.

Dit zijn allemaal belachelijke stereotypen, aangezien elke persoon een persoon is met zijn eigen persoonlijkheid en interesses, ongeacht zijn of haar seksualiteit. En we gaan op verschillende manieren om met deze stereotypen. We zullen vaak actief ingaan tegen een stereotype waarvan we weten dat het over ons gaat. Maar je moet elk aspect van jezelf omarmen. Geniet gewoon van wat je leuk vindt en wees wie je bent. Probeer geen enkel deel van wie je bent te verbergen voor je date.

Vergelijk jezelf niet

Dit advies is vooral relevant voor homomannen, aangezien homomannen vaak in de media worden weerspiegeld als deze ongelooflijk fitte man met pack buikspieren en een glimlach die letterlijk gloeit. Maar de waarheid is dat heel weinig mannen, homo of anderszins, er eigenlijk zo uitzien. En dat is goed, want niet elke man wil dat hoe dan ook. Misschien draag je iets meer gewicht dan je wilt, of is je baard nooit zo perfect als die van Jon Hamm. Je bent goed zoals je bent.

Klaar voor een relatie?