5 Dating Tips voor de man

5 Dating Tips voor de man

Handig!

5 Dating Tips voor de man
14 oktober 2020

Inhoudsopgave

Net zoals in het reallife daten wordt er ook in het onlinedaten meestal verwacht dat de man de jager is en de vrouw de prooi. Het is inderdaad een feit dat de man heel vaak de eerste stap zet, maar meestal nadat hij gezien heeft dat de vrouw bij zijn profiel gekeken heeft.

Ook dit is in het echte leven heel vaak het geval; de vrouw kijkt, flirt wat en de man neemt de eerste stap tot een gesprek. Maar hoe kun je als man er voor zorgen dat een vrouw geïnteresseerd in je raakt? Vooral met de wetenschap dat de meeste vrouwen vaak door vrij veel mannen benadert zullen worden. Het blijft namelijk een feit dat bij de meeste datingsites het aantal ingeschreven vrouwen lager ligt dan het aantal mannen en je zult dus niet de enige zijn; dus hoe kun je ervoor zorgen dat jij eruit springt? 

Tips op een rijtje

Wij hebben een aantal tips voor de man op een rijtje gezet, waarbij gezegd mag worden dat ook vrouwen hier best wat aan kunnen hebben. Want ook als vrouw mag je enige aandacht besteden aan een goede profiel. 

  1. Zorg allereerst voor een goede profielfoto! Vraag iemand anders om een foto van je te maken; waarop je staat zoals je bent, die zelfvertrouwen en bovenal plezier uitstraalt. Vrouwen kijken in eerste instantie naar een foto en als je bij jouw profiel een slechte of helemaal geen foto plaatst worden deze door de meeste vrouwen direct genegeerd.
  2. Zorg dat jouw profieltekst overeenkomt met wie je bent en wat je op jouw profielfoto uitstraalt. Neem ook even de tijd om een prettig leesbare tekst te schrijven waarin je kort jezelf en je leven omschrijft, maar probeer niet teveel in stereotypen te vallen. En wat heel belangrijk is; spreek/schrijf vanuit je gevoel.  
  3. Ook met een bijzondere nickname, zoals bijna iedereen bij zijn of haar profiel heeft, kun je door  een zekere orginaliteit en/of humor er uit springen. Laat je fantasie de vrije loop; je jeugdidool, favoriete maaltijd, een opvallende eigenschap, aparte hobby of iets anders.
  4. Als je een bericht stuurt naar een vrouw, probeer dan het onderwerp, zoals deze bij haar in de mailbox terecht komt te veranderen in iets opvallends. Ook kan het handig zijn als een vrouw net nieuw ingeschreven is, wat meestal wel zichtbaar is, niet direct een bericht te sturen. Als je een paar dagen wacht heb je een grotere kans om niet in een grote massa aan berichten onopvallend weg te vallen. Uiteraard loop je dan het risico dat ze al met iemand in contact is, maar dat is een afweging die je zelf moet maken.
  5. Maar probeer vooral het allemaal niet te serieus te nemen; want online daten kan ook gewoon erg leuk zijn om nieuwe contacten op te doen en hoeft niet direct om een serieuze relatie te draaien.         

Bezoek Elitedating

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden