Cupify

Ben je opzoek naar een date, vriendschap of relatie? Dan is Cupify misschien wel iets voor jou! Vanaf 18 jaar kun je een account maken op Cupify. Deze site valt onder de Safe Dating Networks waardoor jouw veiligheid en anonimiteit verzekerd wordt! Een account aanmaken is kinderspel. Je vult enkele vragen in, je leeftijd, postuur, locatie en je voegt een leuke profielfoto toe. Wanneer je dit hebt gedaan ben je klaar om op zoek te gaan naar een potentiële date of match. Cupify raadt aan om extra foto’s toe te voegen aan jouw profiel. Zo zien mensen meteen wie je bent en heb je meer kans om contact te krijgen met andere singles.

Cupify VIP Lidmaatschap

1 maand 

€ 24,99

per maand

Bezoek nu
Cupify VIP Lidmaatschap

4 maanden 

€ 14,99

per maand

Bezoek nu
Gratis Cupify Lidmaatschap

Helemaal gratis

€ 0,00

per maand

Probeer gratis

 

Waarom Cupify?

Op Cupify is het helemaal gratis om te zien wie er online is geweest. Daarbij kun je ook gratis gebruikmaken van de zoekoptie waarin je kunt ingeven in wat je geïnteresseerd bent zoals man of vrouw, leeftijd, gewenst contact, locatie en maximale afstand. Als je wilt uitgebreid wilt zoeken of op trefwoorden dan heb je een VIP-account nodig. Dit wordt later weer aangehaald.

Cupify Sterke punten

  • Leuke functies, zoals de fotozapper
  • Goede controle op profielen
  • No nonsense datingsite

Cupify Zwakke punten

  • Gericht op een jong(er) publiek

Cupify Mogelijkheden

Een andere leuke functie is de FotoZapper. Dit is alleen te gebruiken door VIP-accounts. Met de FotoZapper krijg je een profielfoto zonder enige informatie erbij te zien. Bij de foto wordt gevraagd of je dit profiel leuk vindt of niet. Verder vind je bij de FotoZapper terug wie dat jou heeft leuk gevonden en met wie je een match bent. Je krijgt een match wanneer beide accounts elkaar hebben leuk gevonden.

Hoewel je bij de functie van FotoZapper enkel mensen beoordeelt op hun uiterlijk, kun je altijd de andere functies uitproberen. Bij de andere functies zie je foto’s en wat uitleg over de persoon zelf. Bij liefde geldt vooral het innerlijke. Cupify hecht hier ook veel belang aan. Daarom heeft Cupify er zeker voor gezorgd dat je op basis van het innerlijk mensen kunt beoordelen. Dit is één van de weinige datingsites waarbij je beide functies hebt!


Cupify prijzen en kosten

Hoewel je met een gratis lidmaatschap op Cupify veel kunt doen, kun je het best een VIP-account overwegen om echt van alle functies te kunnen genieten. Een VIP-account is dus een betalend account. Voor een VIP-account betaal je:

  • voor één maand €24,99,
  • voor twee maanden €19,99
  • voor vier maanden €14,99

Als je dit te duur vindt dan kun je wachten totdat er kortingen komen. Cupify staat erom bekend dat er geregeld goede deals zijn. Om van deze kortingen op de hoogte te blijven kun je je emailadres op Cupify achterlaten. Zij sturen dan een mail naar jou wanneer er aanbiedingen of kortingen zijn.

Cupify is een heel veilige en betrouwbare online datingsite. Je hebt erg leuke functies op deze site waardoor het zoeken naar de ideale partner een leuk avontuur wordt. De site is zeker aan te raden om eens te proberen.


Cupify Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Cupify.

Bezoek Cupify

Schrijf een review