50liefde review en ervaringen

50liefde.nl is de perfecte site om een partner te vinden wanneer je 50+ bent. Als je niet opzoek bent naar een partner, is deze site ook perfect geschikt om vrienden te maken of gewoon om leuke afspraakjes te plannen. Ze helpen je met online daten. Zo helpen ze je van het eerste berichtje tot je eerste afspraakje. Mocht je toch nog vragen hebben dan kun je terecht bij de klantenservice van 50liefde.nl die jou dan advies op maat geven. Verder is de site heel toegankelijk. 50liefde.nl heeft niet alleen een site, maar je kunt het ook via een app op jouw telefoon zetten.

50liefde Premium Lidmaatschap

3 maanden 

€ 29,99

per maand

Bezoek nu
50liefde Premium Lidmaatschap

12 maanden 

€ 17,99

per maand

Bezoek nu
Gratis Lidmaatschap 50liefde

Helemaal gratis

€ 0,00

per maand

Probeer gratis

 

Waarom 50liefde?

Bij 50liefde.nl brengen ze je in contact met andere mensen op basis van interesses, eigenschappen, matches en partnervoorstellen. Op deze manier kun je je partnervoorkeuren instellen en al snel in contact komen met mogelijke matches. Wanneer je tussen de profielen kijkt, zie je een korte uitleg over wie de persoon is. Bij de uitleg is er een foto toegevoegd zodat je ook weet hoe deze persoon eruit ziet.  Dit zorgt ervoor dat het online zoeken naar een partner vele gemakkelijker wordt.

50liefde Sterke punten

 • Datingsite speciaal voor 50-plussers
 • Veel actieve leden
 • Overzichtelijk en makkelijk in gebruik

50liefde Zwakke punten

 • Als gratis lid, weinig opties

50liefde, datingsite voor 50 plus

Wanneer je niet zo mee bent met de online wereld, moet je geen schrik krijgen. 50liefde.nl is een heel gebruiksvriendelijke site. Zo helpen ze je maar al te graag met het duidelijk maken van de site en moet hoe je nu je ideale partner kunt vinden. Verder kun je altijd om tips en tricks vragen over online daten als je nog niet zo goed weet hoe het allemaal moet. Dit maakt 50liefde ook één van de beste keuzes voor een online datingsite.

50liefde.nl is heel betrouwbaar en veilig. Wanneer je discrete vragen hebt voor de klantenservice kun je er ook zeker van zijn dat ze niet weten wie je bent. Anonimiteit is dus zeker verzekerd. Daarbij vinden één op de drie leden bij 50liefde.nl een nieuwe liefde of vriendschap. Mocht je nog steeds niet overtuigd zijn dat dit de site is waar je je liefde op kunt vinden dan kun je altijd een bezoekje aan de site van 50liefde.nl brengen. Op deze site voegen ze regelmatig succesverhalen toe. Zo kun je zelf lezen hoe gemakkelijk het wel niet is om een nieuwe partner te vinden met 50liefde.nl.


50liefde Kosten

Wanneer je start met 50liefde.nl is dit helemaal gratis. Je start dus met een gratis lidmaatschap. Met het lidmaatschap kun je een profiel aanmaken, naar profielen zoeken en profielen bekijken. Dit is helemaal gratis! Toch bieden ze ook een premium lidmaatschap aan. Voor dit lidmaatschap moet je betalen. Hiermee kun je wel onbeperkt berichten sturen, dus zoveel berichten als je wilt, chatten met andere leden, alle foto’s bekijken en nog zoveel meer. Voor dit abbonement betaal je:

 • 3 maanden = € 29.99 per maand
 • 6 maanden = € 24.99 per maand
 • 12 maanden = € 17.99 per maand

Betaling kan gemakkelijk via iDeal en Visa/Mastercard. Daarnaast is voor België ook Mr Cash en Bancontact mogelijk. Na de eerste contractsperiode wordt de termijn met 1 maand automatisch verlengd. 


Artikelen over 50liefde

Dingen die je moet weten over dating voor senioren

Dingen die je moet weten over dating voor senioren

Kunnen we je een geheim vertellen? Daten is op elke leeftijd intimiderend. Maar het kan ook leuk, avontuurlijk en ongelooflijk lonend zijn. Vooral dating voor senioren. Vergis je niet: dating is niet alleen voor jonge mensen. Daten is heel gebruikelijk bij oudere volwassenen. Als je overweegt om weer aan het daten te gaan, zou je dat absoluut moeten doen! Voordat je een online profiel aanmaakt of ... [...]

50liefde Reviews

  goede ervaringen

  Hoorde van deze website van een vriendin. Het werkt allemaal erg gemakkelijk en overzichtelijk. Leuk en fris allemaal en behoorlijk wat mensen.

  Sterke punten
  vriendelijke atmosfeer aardige mensen

  Zwakke punten
  weet ik nog niet

Bezoek 50liefde

Schrijf een review