50plusmatch inlog, review en informatie

Tegenwoordig is het internet niet meer uit onze maatschappij weg te denken. De datingwebsites schieten als paddenstoelen uit de grond. Voor vele actieve 50+ die nog midden in het leven staan is dit dan ook een uitstekende manier om in contact te komen met leeftijdsgenoten. Gewoon om mensen te ontmoeten om samen leuke dingen te ondernemen of op zoek te gaan naar een nieuwe liefde. Dan is het heel erg prettig dat er een website zoals 50plusmatch is die specifiek hierop gericht is. Samen met leeftijdsgenoten leuke contacten opdoen voor even of voor de rest van het leven. Daarbij worden alle profielen handmatig gecheckt en gecontroleerd op oprechtheid, een veilig idee! 

50plusmatch Lidmaatschap 

3 maanden 

€ 19,95

per maand

Bezoek nu
50plusmatch Lidmaatschap 

6 maanden 

€ 14,95

per maand

Bezoek nu
Gratis 50plusmatch

Helemaal gratis

€ 0,00

per maand

Probeer gratis

Wat is gratis op 50plusmatch?

Ouder dan 50 zijn betekent niet dat je plotseling stopt met het verlangen naar gezelschap of dat je die passie verliest om lief te hebben en bemind te worden. Met nog een paar jaar ervaring hebben we geleerd om onze tijd te nemen en veel van de andere dingen die bloeien in een liefdevolle relatie te waarderen in plaats van samen in bed te springen.

Inschrijven en je eigen profiel aanmaken met foto’s, onbeperkt berichten lezen en bij betalende leden beantwoorden, onbeperkt zoeken naar profielen en 10 interesseberichten per dag versturen. 

50plusmatch Sterke punten

 • Alleen maar profielen met gelijkgestemden
 • Je kunt interactief leuke items plaatsen op je profiel
 • Ook als gratis lid kun je profielen zoeken en bekijken

50plusmatch Zwakke punten

 • Als gratis lid kun je geen persoonlijke berichten sturen en chatten

50plusmatch inlog en mogelijkheden

50PlusMatch is slechts een van de vele datingsites die is ontstaan ​​als gevolg van de vraag onder een groeiend aantal gescheiden mensen die op zoek zijn naar een nieuwe kans op liefde. Maar wat maakt deze site uniek en wat zijn de mogelijkheden? Om te beginnen, hoe log je in?

50 plus match inlog

De inlog van 50plusmatch vind je in de rechter bovenhoek. Wanneer je op deze knop drukt, komt er een nieuw scherm met 2 velden, Nickname is de eerste (hier vul je je gebruikersnaam in) en het tweede veld is voor je wachtwoord. Druk vervolgens op de groene knop met inloggen en je komt op je dashbord terecht. Ben je echter je wachtwoord vergeten? Dan zie je onder "vul je wachtwoord in" het zinnetje "wachtwoord vergeten?" Wanneer je hier op klikt ga je naar een volgend scherm. Daar vul je je Nickname in en je email adres (degene waarmee je je in eerste instantie hebt geregisteerd) en na op "aanvragen" te hebben geklikt, wordt er een nieuw wachtwoord toegzonden. Hiermee kun je dan inloggen.

Mogelijkheden op 50plusmatch

50plusmatch is een contactsite specifiek over ouderen. De site kan je in contact brengen met leeftijdsgenoten, hier kun je vrienden maken, maar de liefde blijft hier natuurlijk niet uit. De site richt zich op het samenbrengen van 50 + mensen die een vriend, geliefde of gewoon socializen. Het brengt je samen met mensen van je eigen leeftijd en levenservaring, waarmee je er een fijn en langdurig contact mee kunt opbouwen.

Via 50plusmatch is het mogelijk om in contact te komen met mensen door het hele land. Hier kun je kennismaken met leeftijdsgenoten die gewoon op zoek zijn naar een nieuw maatje of natuurlijk een nieuwe liefde. Omdat de site niet specifiek gericht is op het vinden van een nieuwe partner, hoeft deze niet vergezeld te gaan van een dergelijke zoektocht, noch verwacht te hebben alleen te spreken met mensen die hiernaar op zoek zijn. Je kunt vrij door de site op zoek gaan naar een gratis vriendschap. Er zijn tal van kandidaten die activiteiten of hobby's met je willen ondernemen en graag willen delen.


50plusmatch kosten, hoe duur is het nu?

Je kunt je gratis registreren als lid van 50PlusMatch, waarmee je jouw profiel kunt aanmaken en op zoek kunt gaan naar potentiële datingpartners. Er is een limiet aan het aantal berichten dat je naar andere leden kunt sturen met een gratis abonnement. Als je ervoor kiest om te betalen voor premium lidmaatschap, krijg je toegang tot de volledige reeks functies die beschikbaar zijn voor 50PlusMatch-leden.

Dit is wat je krijgt met het gratis lidmaatschapsabonnement bij 50PlusMatch:

 • Onbeperkt zoeken naar andere leden
 • Maak je eigen profiel
 • Upload maximaal 10 foto's op uw eigen profiel
 • Stel het zoekprofiel samen en sla het op
 • Verstuur tot 10 berichten per dag
 • Lees onbeperkt berichten
 • Bekijk gratis oproepen

Om onbeperkt berichten te verzenden en volledige functionaliteit te ontgrendelen, abonneer je je op het 50PlusMatch premium-lidmaatschap: Hier zijn de laatste prijzen voor betaalde abonnementen van één maand tot een jaar.

 • 1 maand: € 29,95
 • 3 maanden: € 19,95
 • 6 maanden: € 14,95
 • 1 jaar: € 9,95

Naast het feit dat je een onbeperkt aantal chats kunt sturen naar andere 50PlusMatch-leden met een betaald abonnement, zijn andere voordelen,

 • het kunnen zien wie jouw profiel heeft bekeken
 • en of het ook betalende leden zijn, zodat je vrij kunt chatten met hen.

Betalen op 50plusmatch gaat gemakkelijk via iDeal, Mastercard, Visa, Paypal of door middel van een bankoverschrijving. Na de afloop van het afgesloten lidmaatschap kan gewoon per maand worden opgezegd. 

Neem een kijkje op 50plusmatch


50plusmatch Reviews

  niet goed

  Ziet er heel chaotisch uit en kunt alleen naar betalende leden gratis berichten terugsturen maar die komen volgens mij niet aan. Meeste vrouwen op de website zien er niet uit.

  Sterke punten
  Dat ik er gelukkig niet voor heb betaald

  Zwakke punten
  Ziet er heel chaotisch uit en de berichten in de nieuwe meldingen slaan nergens op.

  Goede ervaring

  Goede ervaring

  Sterke punten
  Leuk om nieuwe mensen te leren kennen

  Zwakke punten
  Ik heb niet zoveel ervaring met datingsites en vind deze wel goed, dus weet geen negatief iets te vertellen

  Bert

  Nu een aantal jaar na het overlijden van mijn vrouw, wilde ik toch wel graag in contact komen met een leuke vrouw die ook alleen is. Daarom maar eens gaan zoeken naar zon site en kwam hierop terecht. Inmiddels leuke contacten op

  Sterke punten
  Veel leuke mensen ontmoet

Bezoek 50plusmatch

Schrijf een review