Bij Ourtime kun je gemakkelijk nieuwe singles vanuit jouw buurt leren kennen. Het zijn niet alleen mensen die in je buurt wonen, maar die ook dezelfde interesses hebben. Verder is er een leuke functie waardoor je vanop een afstand al eens kennis kunt maken met je match. Met een videogesprek laat je zien dat je allebei klaar bent om een volgende stap te zetten. Weet je niet zo goed hoe je dit moet aanpakken dan kun je altijd terecht op Ourtime voor diverse tips en ideeën. Zo wordt het videogesprek een mooi moment om samen te kunnen delen.

Ourtime probeert je zo goed mogelijk verder te helpen daardoor kun je er ook altijd terecht voor wat tips en advies. Omdat online dating misschien een hele nieuwe ervaring voor je is, staan ze altijd voor je klaar om je te helpen met het maken van connecties.

Ourtime Sterke punten

  • Goede klantenservice
  • App beschikbaar
  • Vriendelijke omgeving

Ourtime Zwakke punten

  • Meer leden had fijn geweest

Ourtime, hoe duur is het eigenlijk?

Het is heel eenvoudig en gratis om een account aan te maken om Ourtime. Je geeft wat informatie over jezelf en wat je zoekt in een levenspartner. Wanneer je dit gedaan hebt, ben je helemaal klaar om te gaan daten! Ze controleren elk profiel dat wordt aangemaakt zodat alleen maar mensen op de site zitten die oprecht en eerlijk zijn. Wanneer iemand ongepast gedrag vertoont, kun je dit ook altijd melden. Dan controleren de moderators van Ourtime de klacht en nemen ze de nodige maatregelen om deze persoon te waarschuwen of te verwijderen van de site.

Het aanmaken van een profiel is gratis, maar als je toch gebruik wilt kunnen maken van meerdere functies zul je toch een betaald lidmaatschap moeten afsluiten. Voor een lidmaatschap van

  • één maand kost 24,95 euro,
  • voor drie maanden betaal je 50,97 euro en
  • voor zes maanden betaal je 59,70 euro.

Het voordeligste is dus om te kiezen voor een betaald lidmaatschap van zes maanden


Ourtime opties en mogelijkheden

Je kunt op verschillende manieren je partner vinden via Ourtime. Zo kun je iemand een bericht sturen wanneer je interesse hebt. Je kunt er ook voor kiezen om ‘sweethearts’ te sturen. Dit is een soort knipoog waarmee je aan deze persoon laat weten dat je wel geïnteresseerd bent. Er is ook een optie om naar de galerij te gaan. Op deze pagina staan er allemaal profielfoto’s waarop je kunt aanduiden of je interesse hebt of niet. Er is een match wanneer je iemand interessant vindt en deze persoon jou ook.

Een andere leuke functie is de online agenda van Ourtime. In deze agenda staan verschillende activiteiten waar je aan mee kunt doen. Dit is perfect als je liever iemand in het echt leert kennen. Andere singles van Ourtime doen dan ook mee aan de activiteit waardoor je met veel verschillende mensen in contact komt en meer kans hebt om je levenspartner te vinden. Ben je toch wat bang om alleen te gaan naar zo’n activiteit? Dan kun je maximaal drie vrienden meenemen.

Online dating wordt steeds bekender onder de senioren. Ourtime is dus zeker het proberen waard. Neem zeker eens een kijkje op de site in je zoektocht naar de ware liefde of een mooie vriendschap.

Probeer Ourtime nu gelijk!


Ourtime Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Ourtime.

Bezoek Ourtime

Schrijf een review