Reviews over Datingsites


  veel inactieve profielen

  Review over Maatjemeer-match

  Veel profielen.. Weinig actieve mensen. De meeste profielen blijken nooit in te loggen. Daarnaast blijkt een ideal afschrijving voor 2 maanden een automatische incasso en ee abonnementsverplichting. Waar je niet onderuit komt ook wanneer je nooit inlogt

  Sterke punten
  Geen!

  Zwakke punten
  Duur, weinig actieve leden, zonder te betalen kun je niets

  Nep oplichters scam

  Review over Date4cash

  Ik heb een zilveren abonnement gekocht. Op de meeste websites maak je eerst een account aan en dan pas kan je een abonnement kiezen. Bij Date4Cash is dat andersom. Je moet eerst betalen en dan pas kan je naar jouw account. Na het maken van een wachtwoord heb ik het gelijk door mijn pc laten opslaan. Daarna heb ik een bevestigingsmail gekregen maar het bleef zeggen dat mijn inloggegevens niet kloppen. Ik heb meerdere malen contact gezocht via e-mail en hun website maar er wordt niet gereageerd.

  Sterke punten
  Oplichting

  Zwakke punten
  Nep oplichters scam

  Goede site, als je betaald...

  Review over Lexa

  Ik ben al enige jaren met tussenpozen lid van Lexa. Het is een prima site om mensen te ontmoeten, meer voor serieuze relaties dan voor casual contact (hoewel je dat er ook kan vinden).

  Jammer dat je vrijwel niets kan als je geen betalend member bent: niet zien wie jou bekeken/geliked heeft, geen berichten terug sturen etc. De prijs is vrij hoog, zeker als je slechts korte tijd lid wil worden (1 maand 25 euro, 6 maanden 60 euro). Per maand een laag bedrag zou een stuk schappelijker zijn.

  Verder tref ik onevenredig veel vrouwen uit het buitenland op mijn profiel. Ik zoek iemand in de buurt, maar toch word ik tientallen keren per dag bekeken en bericht door vrouwen uit Duitsland, Oost-Europa en zelfs Zuid-Amerika! Komt een beetje over alsof ze zo de hoeveelheid leden willen boosten.

  Sterke punten
  Veel leden. Simpel in gebruik, zowel website als app.

  Zwakke punten
  Niets mogelijk zonder abonnement. Te veel buitenlandse profielen.

  goede ervaringen

  Review over 50liefde

  Hoorde van deze website van een vriendin. Het werkt allemaal erg gemakkelijk en overzichtelijk. Leuk en fris allemaal en behoorlijk wat mensen.

  Sterke punten
  vriendelijke atmosfeer aardige mensen

  Zwakke punten
  weet ik nog niet

  toch het leukst

  Review over Lexa

  Meerdere datingsite gedaan, maar Lexa heeft toch mijn voorkeur. Er zijn veel mannen beschikbaar en ik krijg heel vaak leuke berichtjes. Daarnaast is de app gewoon erg handig en werkt de site zoals het moet. Nu 3 dates gehad, maar nog niet de ware. We zien waar het naar toe gaat.

  Sterke punten
  Veel, leuk en gemakkelijk

  Zwakke punten
  niets eigenlijk

  leuk

  Review over Elitedating

  Eigenlijk niets anders dan lof voor deze site. Leuke dates gehad, handig in gebruik. Wel een beetje aan de prijs, maar dat zorgt er vast ook voor dat er meer serieuze mensen zijn.

  Sterke punten
  handig en leuk

  Zwakke punten
  niets

  Veel leden

  Review over Lexa

  Mijn ervaringen met lexa zijn over het algemeen goed. Ik heb meerdere leuke dates gehad en dat maakt het voor mij dus positief. Er zijn wel veel addons die je bovenop je normale abo kunt nemen. Voordeel is natuurlijk wel als je dit niet doet je maandbedrag niet zo hoog is.

  Sterke punten
  Veel leden en basis abo is niet duur

  Zwakke punten
  Er zitten leuke extra opties bij waarbij je helaas extra moet betalen (bovenop je normale maand bedrag)

  leuk

  Review over Parship

  Eerst veel op tinder geweest, maar daar krijg je toch niet de mensen die serieus in zijn voor een relatie. Neemt niet weg dat dat natuurlijk ook leuk kan zijn, maar dat is niet wat ik zocht. Nu sinds 2 maanden echt een leuke dame. Ik zie de toekomst rooskleurig in :)

  Sterke punten
  Geslaagd! En dat binnen 6 maanden

  Zwakke punten
  Eigenlijk niet zo veel. Het voldoet zeker aan de verwachtingen

  goede ervaringen

  Review over Parship

  Mijn ervaringen op deze site zijn prima. Heb een aantal leuke dates gehad. Ben geen fakers tegen gekomen en ja het kost wat, maar dat zorgt er blijkbaar ook voor dat de criminelen allemaal wegblijven.

  Sterke punten
  Serieuze mensen die in zijn voor een date

  Zwakke punten
  weinig

  Maar weer eens proberen

  Review over Lexa

  Vroeger lid geweest, nu weer single. Zie dat het publiek wel relatief jong is (onder de 40) en dat veel reacties ook van "jongens" zijn die niet bij mij in de buurt komen qua leeftijd. We zullen zien waar toe het zal leiden.

  Sterke punten
  Overzichtelijke handige site en goede ervaringen gehad in het verleden.

  Zwakke punten
  Vraag mij af of ik niet te oud aan het worden ben.

  Ik wil zelf zoeken

  Review over Pepper

  Wat eerst leuk leek blijkt een drama. Je zoekt je een ongeluk om de juiste match te vinden, omdat er geen filters zijn. Pepper is zo arrogant om voor jou te zoeken, het koste je veel tijd om tussen de teksten door te lezen dat het gewoon niks is.

  Sterke punten
  uitgebreide persoonlijke vragen

  Zwakke punten
  Pepper wil jou sturen!!!! Je kan niet filteren op bijvoorbeeld lengte!!! Talenkennis!!

  Weinig response

  Review over Pepper

  Geen antwoord gekregen op gestuurde berichtjes, je kan niet zien of iemand het uberhaupt kan lezen of gelezen heeft.

  Sterke punten
  Op zich lijkt het een goede vlotte site

  Zwakke punten
  Je kan niet zien wie een betalend lid is

  Minder mannen dan verwacht

  Review over Pepper

  Ik sta nu 2 maanden ingeschreven, in het begin vond ik het wel heel leuk, maar inmiddels merk ik wel dat er niet zo heel veel nieuwe mannen bij komen, dat ik elke keer naar dezelfde gezichten zit te kijken. Misschien ben ik wel te ongeduldig en verwacht ik teveel. Ik vind Pepper wel heel leuk qua opzet.

  Sterke punten
  Dat je heel duidelijk kunt zien wat iemand zijn interesses zijn

  Zwakke punten
  Niet zo heel veel nieuwe matches

  fake

  Review over Elitedating

  Ik ben een jaar lid geweest van Elitedating. Heb helaas net te laat opgezegd, twee dagen voor einddatum waardoor ik voor een extra maand nog even €129, 90 mag ophoesten. Ik wilde stoppen omdat ik de overduidelijk gegenereerde profielen meer dan zat was. Gemiddeld is denk ik een of twee van de per dag ontvangen profielen gegenereerd. Ze zijn te herkennen aan de verschillende combinaties van zinnen, zoals: Comfort is voor mij niet erg belangrijk. Daarom wil ik constant iets nieuws beleven en als het mogelijk is nieuwe mensen ontmoeten En Ik ben precies het tegenovergestelde van een eenling. Ik breng graag mijn tijd door met mensen en onderneem veel in de groep En Overzicht en regels spelen een grote rol in mijn leven. Deze worden voor een groot deel door mijn vriendenkring bepaald. en Ik ben precies het tegenovergestelde van een eenling. Ik breng graag mijn tijd door met mensen. Ik ben zorgzaam, liefhebbend en oprecht Hier wordt men dus bedonderd! Voor de duidelijkheid, er zijn zeker ook veel echte profielen maar dit geeft weinig vertrouwen.

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Nep profielen

  Niets goeds aan

  Review over Parship

  !!!Parship is extreem goed in mensen geld af te troggelen!! Abonnementen kan je niet opzeggen, dan zijn ze alle mails oppeens kwijt en natuurlijk" liegt hun systeem niet" . Zo kan het voorkomen dat je voor 1 maandje opeens €93,- kwijt bent met een vriendelijke en scheldende klantenservice medewerker inbegrepen!! Contact leggen?? Ja, gaat een beetje moeilijk als de meerderheid van de profielen fake is... trap er niet in en google verder op andere revieuws!!!

  Sterke punten
  Niets, zijn oplichters

  Zwakke punten
  Ze reken uit het niets idioot hoge bedragen

  Pure oplichting

  Review over Parship

  Parship is echt overroepen. De profielen die je aangeboden krijgt als je voor hun Premium abonnement gaat zijn niets in vergelijking als wanneer je hebt opgezegd. Je krijgt dus niets kwalitatiefs als je betaald, en als je opzegt krijg je pareltjes, maar berichten kan je niet meer lezen of versturen. Ook je geld krijg je pro-rata terug ! Ik had me uitgeschreven binnen de 14 dagen bedenktijd maar kreeg een luttel sommetje teruggestort. Ga kijken wat een jaarabonnement kost ! Ik krijg nog geen € 90 terug !! Pure oplichting

  bijna niemand is online

  Review over Parship

  Na bijna een jaar lid te zijn geweest is het mooi geweest: Onvoorstelbaar stil op deze site. Driekwart jaar geleden twee keer een date gehad, en daarna nog een paar contacten via de site (op mijn initiatief). Parship kost behoorlijk geld, en bijna niemand is online of reageert op berichten. Wellicht voelt men zich hier anoniem en verklaart dat het onbeschofte gedrag van veel zogenaamd hoog opgeleide leden. Ik zou het niemand aanraden: ben nu lid van Lexa, een veel toegankelijkere site waar je ook meteen de foto's kunt zien. Al de nodige leuke contacten gelegd en een leuke man leren kennen. Nooit meer Parship wat mij betreft!

  Sterke punten
  niks

  Zwakke punten
  geen foto's te zien, leden zetten hun foto zelfs niet open na een verzoek, terwijl je ze later gewoon op bijvoorbeeld Tinder voorbij ziet komen. Bijna niemand ooit online. "dode" site.

  Absurd duur

  Review over Parship

  Een persoonlijkheidsonderzoek waarbij je zeer zeker je kunt afvragen wat de waarde daarvan is. NUL. Mijn contact met een superhoog matchgetal was mijn kortste date ooit!! Belachelijke verlengtechnieken om geld uit de zak te kloppen!! Absurd duur, behoudens de enquete in het begin doen ze niets meer voor je!

  Zwakke punten
  Moeilijk op te zeggen!! KIJK UIT!!

  Mijn ervaring is goed

  Review over Parship

  Ik snap niet dat er zoveel negatieve reacties zijn over Parship. Ik vind het echt de beste datingsite. Sta bij meerdere datingsites ingeschreven en overal zoveel shit, hier niet. Al een paar leuke dates gehad met dames die echt serieus op zoek waren, helaas nog niet echt een relatie, maar dat komt vast wel.

  Sterke punten
  Serieus en leuke dates gehad

  Echt de leukste

  Review over Pepper

  Dit vind ik echt de leukste datingsite, waarvan ik denk dat als ik een partner online moet vinden, de grootste kans is via Pepper.

  Sterke punten
  Is gewoon leuk en leuke dates

  Goed opletten

  Review over Parship

  Zijn van de kleine lettertjes. Dikke afrader. Al heb je naar er na 1 dag genoeg van, of een partner gevonden, moet je toch verplicht de tweede termijn betalen. Zo niet direct incasso. Totaal niet begaan met mensen, en site is er puur uit winstbejag

  Promising

  Review over Parship

  So far so good

  Sterke punten
  I have registered only today on a 6 months subscription. Honestly I am not here to play games but to really find the mother of my kids. Let's see how it works. I am gonna post honest feedback of whatever happens in the next 6 months. Wish me luck!

  Te duur

  Review over Parship

  Ik ben al een half jaar lid en ik heb nog niet eens 10 bezoekers gehad. Laat staan iemand die mij mailt. Dit riekt naar pure oplichting. Er zou een instantie moeten zijn, die hier toezicht op houd. Ik heb wel een aantal berichten verstuurd, maar ik kreeg geen enkele reactie terug. Ook al had ik er om gevraagd, ook als ze geen belangstelling in mij heeft. 2 berichten zijn überhaupt niet geopend. En dat om privacy redenen de foto's wazig zijn, slaat eigenlijk alles. Dit lijkt echt een ontmoedigingsbeleid om iemand te vinden. Ik ken verder geen enkele datingssite die dat heeft. En dan nog die persoonlijkheidstest. Je zou maar een slechte dag hebben bij het invullen. Je kunt het niet meer aanpassen en je zit er een jaar aan vast. Mensen wees gewaarschuwd. Parship NIET DOEN.

  Sterke punten
  Helemaal niets

  Zwakke punten
  Te duur voor wat je krijgt. Namelijk niets.

  Niet voldaan

  Review over Parship

  Parship heeft echter totaal niet voldaan aan mijn verwachtingen. Er staan volgens mij fake profielen op om "klanten" aan het lijntje te houden en om zichzelf in te dekken dat ze een contact zekerheid beloven.

  Wordt NOOIT een premium lid

  Review over Parship

  Wordt NOOIT een premium lid, anders wordt je beroofd! Op 30 maart 2015 heb ik een 12 maanden premium lidmaatschap bij Parship afgesloten, met de optie van 2 keer betalingen, per 6 maanden. Het 1ste factuur bedraagt € 97.20. Het staat duidelijk vermeld op de e-mail bevestiging dat ik een ‘Herroepingsrecht’ had om de lidmaatschap binnen 14 dagen te annuleren. Na een tijdje rondkijken in de website, en een paar berichten sturen, heb ik besloten om mijn premium lidmaatschap te annuleren. Dit heb ik gedaan op 10 april. Reden van annulering: Te weinig actieve leden op de site, de meeste zijn niet actief en niet meer inloggen op de site. (De meeste leden bij Parship – Ik zeg rond 80% – zijn na de eerste of de tweede keer inloggen op de website beseffen dat ze niets kan (geen persoonlijk bericht kan sturen, en ook geen foto kunnen zien van andere leden) en daarom de meesten besloten om niet meer inloggen.) Ik heb mijn premium lidmaatschap wel binnen 14 dagen geannuleerd, dus Ik dacht dat ik het volledige lidmaatschap bedrag terug zou ontvangen. FOUT! Op 14 april ontving ik een bericht van Parship met de bevestiging van het beëindiging van mijn premium lidmaatschap, maar omdat ik tot die tijd 6 contacten hebben gemaakt, moest ik een ‘waardecompensatie’ van € 115.33 aan hun betalen. In plaats van mijn € 97.20 terug ontvangen, hebben ze (zonder verder toestemming) nog € 18.13 afgeschreven vanuit mijn PayPal rekening!!! Dus in totaal € 115.33 was geïncasseerd van mijn rekening, voor een lidmaatschap dat nog geen twee weken duurde. Ik vind dit bedrag onredelijk, en onterecht. Dit is vergelijkbaar met een diefstal!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Wordt NOOIT een premium lid, anders wordt je beroofd!