Maatjemeer-match

Ondanks dat het in deze tijd soms best moeilijk kan zijn om als volslanke persoonlijkheid via het internet te gaan daten, vaak omdat men bang is voor de reacties, is er gelukkig steeds meer openheid over. Ook zijn er mensen die zich juist aangetrokken voelen tot iemand met een voller postuur. De datingsite Maatjemeer-match is hier heel goed op in gesprongen door een website te ontwikkelen speciaal voor mensen met een wat dikker figuur.  Geen onzekerheid meer en geen taboe, maar heel prettig om op een veilige manier, in je eigen tempo op zoek  gaan naar de perfecte relatie!

Wat is gratis op Maatjemeer-match?

Profielen bekijken, berichten sturen, Met het vipabonnement kun je via een intern betalingssysteem credits kopen voor de functies die jij belangrijk vind, zoals chatten of meer foto’s bekijken. 

Maatjemeer-match Sterke punten

 • Geen taboe en onzekerheid
 • Om het uit te proberen kun je een Vipabonnement ook voor slechts 2 weken afsluiten.
 • Gratis profielen en een hoofdfoto bekijken en een standaard bericht versturen

Maatjemeer-match Zwakke punten

 • Als gratis lid kun je ontvangen berichten niet lezen
 • Chatfunctie alleen bij een VIP-abonnement

Maatjemeer-match Reviews

  veel inactieve profielen

  Veel profielen.. Weinig actieve mensen. De meeste profielen blijken nooit in te loggen. Daarnaast blijkt een ideal afschrijving voor 2 maanden een automatische incasso en ee abonnementsverplichting. Waar je niet onderuit komt ook wanneer je nooit inlogt

  Sterke punten
  Geen!

  Zwakke punten
  Duur, weinig actieve leden, zonder te betalen kun je niets

  nep

  ik vind zo en ze volgens mij is er niets op deze site echt alles is nep

  Sterke punten
  ik vind alles nep

  Zwakke punten
  als het eerlijk is kreeg je ook een goed antwoord er zijn vrouwen die zeggen ik moet je eerst beter leren kennen maar weer een paar euro weg voor nirts

  voor mij perfect

  Heel prettig om niets uit te hoeven leggen en je daardoor ook niet onzeker hoeven te voelen. Iedereen accepteert elkaar tenminste, dat is in de echte wereld, hoe erg ook, wel eens anders. Ik heb leuke mensen leren kennen, ook gewoon voor vriendschap.

  Sterke punten
  Ik voel geen schaamte
  Inmiddels een aantal leuke mensen ontmoet

  Zwakke punten
  Niets

Bezoek Maatjemeer-match

Schrijf een review