Chisple

Chisple beschrijft zichzelf als een online ontmoetingsplaats. Hiermee bedoelen ze dat je er niet alleen liefde kunt vinden, maar ook goede vriendschappen kunt opbouwen. Chipsle.com is dus veel meer dan een datingsite. De leeftijdscategorie bij Chisple ligt eerder rond de 18-60. Je kunt er zeker op als 60-plusser alleen ga je niet veel andere leeftijdgenootjes voorbij zien komen. Bij Chisple proberen ze mensen met dezelfde interesse met elkaar in contact te brengen. Als je opzoekt bent naar de ware of eerder een goede vriend of vriendin met dezelfde passie, muzieksmaak… dan is Chisple zeker iets voor jou.

Een profiel aanmaken op Chisple is kinderspel. Aangezien de site redelijk nieuw is, kun je met je Facebook aanmelden. Op die manier heb je in een seconde een account aangemaakt. Op je profiel bij Chisple kun je maximaal 50 foto’s toevoegen en ook interesses. Op deze manier kun je snel bij andere mensen zien wat hun hobby’s, passies… zijn en vind je al direct gelijkenissen of verschillen!

Chisple Membership

6 maanden 

€ 9,99

per maand

Bezoek nu
Chisple Membership

12 maanden 

€ 5,83

per maand

Bezoek nu
Gratis Chisple Membership

Helemaal gratis

€ 0,00

per maand

Probeer gratis

 

Chisple Sterke punten

  • Mogelijkheid voor lifetime membership
  • Meer dan alleen dating
  • Moderne en goedwerkende site

Chisple Zwakke punten

  • Ouderen kunnen beter een senioren datingsite zoeken voor succes

Chisple Mogelijkheden

Op Chisple is er een leuke functie voor evenementen. De site stelt aan jou enkele evenementen voor die op basis van jouw interesses wel interessant kunnen zijn. Je kunt deze evenementen bekijken en zien wie er van de andere leden van Chisple naartoe gaan. Als je een betalend profiel hebt, kun je naar de leden die geïnteresseerd zijn in het evenement of gaan een berichtje sturen. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk contact krijgt met mensen die dezelfde interesse delen.

Bij Chisple kun je een gratis of betaald membership nemen. Met een gratis membership kun je je hele profiel aanmaken en kun je leden zoeken. Wanneer je contact wilt opnemen met andere leden kun je beter een betalend membership nemen. Als betalend lid kun je dus contact opnemen met andere leden en deelnemen aan evenementen.


Chisple prijzen en kosten

Een betaald membership bij Chisple kost het volgende:

  • voor zes maanden €9,99 per maand
  • voor één jaar €5,83 per maand.

Dit zijn telkens eenmalige betalingen verder kun je jouw membership op ieder moment stopzetten. Je kunt ook kiezen voor een levenslang lidmaatschap. Hiervoor betaal je eenmalig €124,95.

Chipsle is een betrouwbare datingsite. Hiermee zorgen ze ervoor dat je gegevens beschermd zijn en dat er enkel mensen op de site zitten die oprecht zijn. Ze zoeken continu naar profielen die niet echt lijken of kunnen zijn. Op deze manier kunnen zij jou garanderen dat je met geen enkele catfish in contact komt. Zo vind jij op een heel gemakkelijke manier jouw ideale partner zonder tijd te verspillen.

Chisple is een hele leuke moderne site om in contact te komen met gelijkende mensen. Er zijn zelfs verschillende leuke technologische snufjes aanwezig. Zo kun je je agenda in Chisple plaatsen. Dit maakt het plannen van een date vele gemakkelijker. Je vindt er ook heel eenvoudig mensen vanuit je buurt. Het is een handige app die het daten of zoeken naar vriendschappen vele leuker en spannender maakt. Hoe leuk is het wel niet om met iemand die je nog niet zo goed kent naar een evenement te gaan waar jullie allebei in geïnteresseerd zijn. Op deze manier blijf je aan de praat en kan er iets moois uitgroeien!


Chisple Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Chisple.

Bezoek Chisple

Schrijf een review