Parship ervaringen, kosten en informatie

Parship is kwalitatief gezien een hele goede datingwebsite met veel serieuze profielen. De focus ligt bij Parship.nl op 30+ singles die hoger opgeleid zijn, waardoor er een relatief grote kans is op het vinden van een perfecte match. Door de gratis persoonlijkheidstest die je bij inschrijving invult, worden er geschikte partners aan je gekoppeld. Op deze manier word je zoektocht naar een partner wat makkelijker gemaakt, aangezien het aantal leden dat ingeschreven is op Parship enorm groot is. De persoonlijkheidstest is trouwens behoorlijk uitgebreid, waar je absoluut even de tijd voor moet nemen en je gevoel moet laten spreken.

Parship Premium Membership

6 maanden 

€ 79,90

per maand

Bezoek nu
Parship Premium Membership

24 maanden 

€ 33,90

per maand

Bezoek nu
Gratis Membership Parship

Helemaal gratis

€ 0,00

per maand

Probeer gratis

Wat is gratis op Parship?

De persoonlijkheidstest en inschrijving is geheel gratis. Je kunt vervolgens de profielen bekijken die bij jou passen en je kunt per profiel 1 gratis bericht versturen, maar geen foto’s bekijken.

Parship Sterke punten

 • Hoge slagingskans relatie (1 op de 3)
 • Bij een premiumlidmaatschap van 6 maanden heb je het recht op gratis verlenging als je niet met minimaal 5 profielen contact hebt gehad
 • Ook als gratis lid kun je op Parship profielen bekijken, maar geen profielfoto’s zien.

Parship Zwakke punten

 • Als gratis lid kun je geen foto’s bekijken en maar 1 bericht versturen
 • Eén van de grootste datingwebsites waardoor het aanbod soms wel heel groot is

Parship dating site, wat kun je verwachten?

Parship is een duidelijke, nette en serieuze datingsite. Als je opzoek bent naar een vast relatie, dan is dit de plek bij uitstek om je aan te melden. Na het aanmelden begin je met een vragenlijst. Neem hier even de tijd voor en vul alles zo serieus mogelijk in. Hoe eerlijker je alles hebt ingevuld, hoe beter de matches bij je gaan passen. 1 op de 3 leden vindt bij Parship een nieuwe liefde. Dit heeft alles te maken met de persoonlijkheidstest en het maatwerk dat er geleverd wordt. Bijna alle leden op Parship zijn hoger opgeleid. 

Opties voor een gratis Parship lid

 • Profielen bekijken - altijd actueel
 • Direct berichten ontvangen en beantwoorden
 • IJsbrekers en glimlachen versturen
 • Korte evaluatie van je persoonlijkheid
 • Toevoegen van foto’s

Opties van een Premium lid

Wil je volledig gebruik maken van Parship dan zal je een abonnement moeten afsluiten. Bij een Premium lidmaatschap krijg je naast de bovenstaande opties het volgende erbij:

 • Onbeperkt berichten uitwisselen
 • Aan u vrijgegeven foto's bekijken en scanservice
 • De lokale zoekfunctie gebruiken
 • Bezoekers van je profiel bekijken
 • Contactgarantie
 • Uitvoerig persoonlijkheidsrapport
 • Profielcheck

Parship IJsbreker

Een leuke manier om contact te maken is door het versturen van een "ijsbreker". Je krijgt dan 4 korte vragen, die je kunt beantwoorden door het desbetreffende antwoord aan te klikken. De ontvanger van de ijsbreker geeft ook antwoorden op dezelfde vragen. Zo krijgen jullie leuke onderwerpen om het eerste gesprek mee te starten.


Parship kosten en prijzen

Je kunt je abonnement ook in termijnen betalen. Er komt dan echter wel een toeslag bij.

Op Parship heb je een gratis basis lidmaatschap en een betaald lidmaatschap. Wat kost Parship nu precies als je zo'n abonnement wilt afsluiten? Dit hangt geheel af van de looptijd. Een abonnement op Parship heet een Premium membership. Vaak is er wel een Parship actie of aanbieding. 

De tarieven zien er normaal als volgt uit:

 • 24 maanden = €22,90 per maand | actieprijs=> €11,45
 • 12 maanden = €32,90 per maand | actieprijs=> €16,45
 • 6 maanden = €44,90 per maand | actieprijs=> €22,45

Er is dus een speciale actie, waardoor je 50% korting krijgt!

Bij 24 maanden kun je nu dus al lid worden vanaf € 11,45 per maand. Nadat het abonnement is afgelopen wordt deze automatisch verlengd. Opzegging kan dan gewoon per maand.

actie op parship

Wanneer je in termijnen wilt betalen zien de extra kosten er zo uit:

De termijntoeslagen voor het 6 maanden Premium lidmaatschap zijn als volgt:

 • Betaling per kwartaal: 3,00 EUR per maand
 • Betaling per maand: 6,00 EUR per maand

Termijntoeslagen voor de 12 en 24 maandsabonnementen zijn als volgt:

 • Halfjaarlijkse betaling: 2,50 EUR per maand
 • Betaling per kwartaal: 5,00 EUR per maand
 • Betaling per maand: 7,00 EUR per maand

Ben je basis lid maar wil je gebruik maken van opties die bij het premium lidmaatschap zijn inbegrepen, dan is dat mogelijk. Zo kun je een analyse laten maken van je partnerschaps-persoonlijkheid en de profiel check laten doen. De kosten hiervan bedragen 129 euro voor de analyse en 49 euro voor de profiel check. Dit is dus alleen van toepassing bij het basis lidmaatschap. Bij een Premium lidmaatschap is dit allemaal inbegrepen.

Probeer nu gelijk!


Artikelen over Parship

Reviews zijn van grote waarde!

Reviews zijn van grote waarde!

Nederlanders staan erom bekend om altijd een mening klaar te hebben, zo ook over datingsites en online daten. Daarom zijn reviews ook zo belangrijk voor hun en geven mensen vaak een beoordeling over van alles en nog wat. Ook op Deetz.nl wordt dit gelukkig veelvuldig gedaan. Zowel positieve als negatieve reviews van bezoekers aan onze website worden er geschreven en wat nog veel belangrijker i ... [...]

Het perfecte profiel, de kunst van het weglaten

Het perfecte profiel, de kunst van het weglaten

Hoe zorg je dat jij met jouw profiel opvalt en dus een echte eyecatcher wordt. Met deze tips en ideeën zorg je er in ieder geval wel voor dat jouw profiel in de smaak kan vallen bij andere leden van de datingwebsite. Hiermee vergroot je jouw kansen op een geslaagde date en misschien wel de liefde van je leven! Perfecte profielfoto Zorg voor een duidelijke profielfoto, dat is het allerbelang ... [...]

Online dating; check jij eerst even op social media?!

Online dating; check jij eerst even op social media?!

Het blijkt dat tijdens het online dating mensen massaal hun Facebook raadplegen om iemand zijn of haar profiel te bekijken. Dit gebeurd al tijdens de ‘chatperiode’ en voordat er een echte live date plaats heeft gevonden. En waarom ook niet? Op deze manier kun je misschien best al een goed beeld krijgen; wat wordt leuk gevonden, zijn haar of zijn vrienden of wat houdt hem of haar in het dag ... [...]

Parship Reviews

  leuk

  Eerst veel op tinder geweest, maar daar krijg je toch niet de mensen die serieus in zijn voor een relatie. Neemt niet weg dat dat natuurlijk ook leuk kan zijn, maar dat is niet wat ik zocht. Nu sinds 2 maanden echt een leuke dame. Ik zie de toekomst rooskleurig in :)

  Sterke punten
  Geslaagd! En dat binnen 6 maanden

  Zwakke punten
  Eigenlijk niet zo veel. Het voldoet zeker aan de verwachtingen

  goede ervaringen

  Mijn ervaringen op deze site zijn prima. Heb een aantal leuke dates gehad. Ben geen fakers tegen gekomen en ja het kost wat, maar dat zorgt er blijkbaar ook voor dat de criminelen allemaal wegblijven.

  Sterke punten
  Serieuze mensen die in zijn voor een date

  Zwakke punten
  weinig

  Niets goeds aan

  !!!Parship is extreem goed in mensen geld af te troggelen!! Abonnementen kan je niet opzeggen, dan zijn ze alle mails oppeens kwijt en natuurlijk" liegt hun systeem niet" . Zo kan het voorkomen dat je voor 1 maandje opeens €93,- kwijt bent met een vriendelijke en scheldende klantenservice medewerker inbegrepen!! Contact leggen?? Ja, gaat een beetje moeilijk als de meerderheid van de profielen fake is... trap er niet in en google verder op andere revieuws!!!

  Sterke punten
  Niets, zijn oplichters

  Zwakke punten
  Ze reken uit het niets idioot hoge bedragen

  Pure oplichting

  Parship is echt overroepen. De profielen die je aangeboden krijgt als je voor hun Premium abonnement gaat zijn niets in vergelijking als wanneer je hebt opgezegd. Je krijgt dus niets kwalitatiefs als je betaald, en als je opzegt krijg je pareltjes, maar berichten kan je niet meer lezen of versturen. Ook je geld krijg je pro-rata terug ! Ik had me uitgeschreven binnen de 14 dagen bedenktijd maar kreeg een luttel sommetje teruggestort. Ga kijken wat een jaarabonnement kost ! Ik krijg nog geen € 90 terug !! Pure oplichting

  bijna niemand is online

  Na bijna een jaar lid te zijn geweest is het mooi geweest: Onvoorstelbaar stil op deze site. Driekwart jaar geleden twee keer een date gehad, en daarna nog een paar contacten via de site (op mijn initiatief). Parship kost behoorlijk geld, en bijna niemand is online of reageert op berichten. Wellicht voelt men zich hier anoniem en verklaart dat het onbeschofte gedrag van veel zogenaamd hoog opgeleide leden. Ik zou het niemand aanraden: ben nu lid van Lexa, een veel toegankelijkere site waar je ook meteen de foto's kunt zien. Al de nodige leuke contacten gelegd en een leuke man leren kennen. Nooit meer Parship wat mij betreft!

  Sterke punten
  niks

  Zwakke punten
  geen foto's te zien, leden zetten hun foto zelfs niet open na een verzoek, terwijl je ze later gewoon op bijvoorbeeld Tinder voorbij ziet komen. Bijna niemand ooit online. "dode" site.

  Absurd duur

  Een persoonlijkheidsonderzoek waarbij je zeer zeker je kunt afvragen wat de waarde daarvan is. NUL. Mijn contact met een superhoog matchgetal was mijn kortste date ooit!! Belachelijke verlengtechnieken om geld uit de zak te kloppen!! Absurd duur, behoudens de enquete in het begin doen ze niets meer voor je!

  Zwakke punten
  Moeilijk op te zeggen!! KIJK UIT!!

  Mijn ervaring is goed

  Ik snap niet dat er zoveel negatieve reacties zijn over Parship. Ik vind het echt de beste datingsite. Sta bij meerdere datingsites ingeschreven en overal zoveel shit, hier niet. Al een paar leuke dates gehad met dames die echt serieus op zoek waren, helaas nog niet echt een relatie, maar dat komt vast wel.

  Sterke punten
  Serieus en leuke dates gehad

  Goed opletten

  Zijn van de kleine lettertjes. Dikke afrader. Al heb je naar er na 1 dag genoeg van, of een partner gevonden, moet je toch verplicht de tweede termijn betalen. Zo niet direct incasso. Totaal niet begaan met mensen, en site is er puur uit winstbejag

  Promising

  So far so good

  Sterke punten
  I have registered only today on a 6 months subscription. Honestly I am not here to play games but to really find the mother of my kids. Let's see how it works. I am gonna post honest feedback of whatever happens in the next 6 months. Wish me luck!

  Te duur

  Ik ben al een half jaar lid en ik heb nog niet eens 10 bezoekers gehad. Laat staan iemand die mij mailt. Dit riekt naar pure oplichting. Er zou een instantie moeten zijn, die hier toezicht op houd. Ik heb wel een aantal berichten verstuurd, maar ik kreeg geen enkele reactie terug. Ook al had ik er om gevraagd, ook als ze geen belangstelling in mij heeft. 2 berichten zijn überhaupt niet geopend. En dat om privacy redenen de foto's wazig zijn, slaat eigenlijk alles. Dit lijkt echt een ontmoedigingsbeleid om iemand te vinden. Ik ken verder geen enkele datingssite die dat heeft. En dan nog die persoonlijkheidstest. Je zou maar een slechte dag hebben bij het invullen. Je kunt het niet meer aanpassen en je zit er een jaar aan vast. Mensen wees gewaarschuwd. Parship NIET DOEN.

  Sterke punten
  Helemaal niets

  Zwakke punten
  Te duur voor wat je krijgt. Namelijk niets.

  Niet voldaan

  Parship heeft echter totaal niet voldaan aan mijn verwachtingen. Er staan volgens mij fake profielen op om "klanten" aan het lijntje te houden en om zichzelf in te dekken dat ze een contact zekerheid beloven.

  Wordt NOOIT een premium lid

  Wordt NOOIT een premium lid, anders wordt je beroofd! Op 30 maart 2015 heb ik een 12 maanden premium lidmaatschap bij Parship afgesloten, met de optie van 2 keer betalingen, per 6 maanden. Het 1ste factuur bedraagt € 97.20. Het staat duidelijk vermeld op de e-mail bevestiging dat ik een ‘Herroepingsrecht’ had om de lidmaatschap binnen 14 dagen te annuleren. Na een tijdje rondkijken in de website, en een paar berichten sturen, heb ik besloten om mijn premium lidmaatschap te annuleren. Dit heb ik gedaan op 10 april. Reden van annulering: Te weinig actieve leden op de site, de meeste zijn niet actief en niet meer inloggen op de site. (De meeste leden bij Parship – Ik zeg rond 80% – zijn na de eerste of de tweede keer inloggen op de website beseffen dat ze niets kan (geen persoonlijk bericht kan sturen, en ook geen foto kunnen zien van andere leden) en daarom de meesten besloten om niet meer inloggen.) Ik heb mijn premium lidmaatschap wel binnen 14 dagen geannuleerd, dus Ik dacht dat ik het volledige lidmaatschap bedrag terug zou ontvangen. FOUT! Op 14 april ontving ik een bericht van Parship met de bevestiging van het beëindiging van mijn premium lidmaatschap, maar omdat ik tot die tijd 6 contacten hebben gemaakt, moest ik een ‘waardecompensatie’ van € 115.33 aan hun betalen. In plaats van mijn € 97.20 terug ontvangen, hebben ze (zonder verder toestemming) nog € 18.13 afgeschreven vanuit mijn PayPal rekening!!! Dus in totaal € 115.33 was geïncasseerd van mijn rekening, voor een lidmaatschap dat nog geen twee weken duurde. Ik vind dit bedrag onredelijk, en onterecht. Dit is vergelijkbaar met een diefstal!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Wordt NOOIT een premium lid, anders wordt je beroofd!

  NOOIT LID WORDEN

  Parship zou ik niet zo gauw aan iemand aanbevelen. Slecht site je hoort zowel van Parship als van de mannen op die site helemaal niets. In het begin als je nog geen betalend lid bent krijg je een hoop berichten, heb mij laten vertellen dat dit een truck is van mensen die voor ze werken om je een lidmaatschap af te dwingen. Ik ben meer dan 300 euro kwijt aan deze nietszeggende datingsite ben er gelukkig bijna vanaf en zal nooit maar dan ook nooit meer lid worden van welke datingsite dan ook je reinste geldklopperij. Vraag mij echt af welke instantie controle houdt op een datingsite die misbruik maakt van mensen (deels) die serieus opzoek zijn naar een nieuwe partner. Advies: NOOIT LID WORDEN VAN DEZE DATINGSITE.

  erg onpersoonlijk

  Je schrijft je in. Je doet een soort van test en aan de hand hiervna wordt je gematcht. Erg vaag allemaal. Je kunt dus je score met die van match vergelijken, maar wat ik daar nu mee moet. Ik vind de profielen erg onpersoonlijk. Eigenlijk een hele vervelende site die er alleen maar op gericht is zoveel mogelijk abonnementen te verkopen.

  Sterke punten
  Niet zoveel

  Zwakke punten
  Zonder (erg duur) betaald abonnement kun je eigenlijk niets.

  Ben single

  Ben single nooit getrouwd geweest, ben op zoek naar serieuze relatie op hier

  Sterke punten
  datum

  Niet tevreden over Parship

  Zeer slechte site, alleen maar gratis profielen waar je dus niet mee kunt emailen of contact maken via de site. De site heeft heel beperkte mogelijkheden en opzichte van een gratis lidmaatschap. Bij Radar kwamen ze ook erg slecht uit de bus en helaas heb ik dat ook ervaren.

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  maakt niet waar wat het belooft, er zijn alleen maar gratis profielen. Veel te duur voor wat het waarmaakt!

  Matig

  Zeer matige dating site. Lidmaatschap van 1 jaar, al in geen maanden meer nieuwe partners in beeld gekregen.

  Prima ervaring

  Ik heb goede ervaringen met Parship, al een paar leuke dates gehad, maar helaas nog geen vaste relatie. Er staan inderdaad wel een paar fake of niet serieuze mensen op, maar die pik je er gauw genoeg uit, helemaal als je er al wat langer op staat. Ik geef de moed niet op!

  Sterke punten
  Beter dan andere datingsites
  Ook veel extra tips en informatie

  Duur

  Duur en krijg je zeker niet wat je voor betaald. Te weinig reacties en mensen voorgesteld die niet matchen met je wensen. Ontzettend teleurgesteld voor wat ik betaald heb. Bovendien kan je de foto's van de andere niet eens zien als je ze niet vraagt. Niet doen!

  Zwakke punten
  weinig profielen en vervaagde foto's

  Succes!!

  Ik heb mijn vriend via Parship leren kennen, hoewel ik vrij sceptisch ben ingesteld over daten via websites is het mij dus wel gelukt.

  Sterke punten
  Genoeg aanbod
  Heb mijn grote liefde ontmoet

  Had meer verwacht

  Waardeloze site, erg duur. Heb er weinig mensen online gezien. Er komt weinig tot geen reactie. Veel profielen met geen foto's of weinig ingevuld bij het profiel.

  Sterke punten
  niets

  Zwakke punten
  een van de duurste sites. Als je niet oplet wordt je lidmaatschap automatisch verlengd. Weinig mensen online. Foto's niet automatisch zichtbaar.

  Te duur

  Slechte datingsite, doet zeker niet wat ie belooft. Veel 'nep'voorstellen van nauwelijks ingevulde profielen zonder foto. Weinig mannen betalen en willen buiten Parship om met je afspreken. Klagen heeft weinig zin:"Mevrouw, we kunnen geen blik mannen opentrekken". Wel, een datingsite zou wel z'n belofte na moeten komen.De selectiemogelijkheden zijn minimaal. Ik wil kunnen selecteren op werkelijk opleidingsniveau, inkomensniveau, betalend. O ja, de meeste mannen zijn ook nog eens niet hoogopgeleid. En er is geen onderscheid tussen hbo en wo, wat wel een behoorlijk verschil maakt. Niet doen, zonde van je geld!

  Zwakke punten
  bijzonder prijzig voor het gebodene

  Prima

  Goede datingsite met veel profielen die naar mijn mening behoorlijk serieus overkomen.

  Sterke punten
  Veel profielen

  Te opdringerig

  Parship is, in vergelijking met andere sites zeer opdringerig met berichten, nieuwsbrieven en aanbiedingen. Na een lidmaatschap kom je ook lastig van ze af en daarna gaat de stroom e-mails rustig door.....

  Zwakke punten
  matig overzicht van hetgeen ieder "te bieden heeft".

  Mannen schrijven niet terug

  Duidelijke, serieuse datingsite. Ik ben een jaar lid geweest en heb uiteindelijk met 1 iemand gedate. De meeste mannen schrijven niet terug. Zonde van mijn geld.

  Sterke punten
  duidelijke vormgeving, serieus

  Zwakke punten
  mannen reageren meestal niet


Bezoek Parship

Schrijf een review