Smartsingles

Hoe vind je nu een partner van hoger niveau? Wel dat is heel simpel. Als eerste stap maak je een account aan op SmartSingles. Je geeft wat info over je zelf en je bent er al mee klaar. Daarna moet je de bevestigingsmail accepteren die ze naar jou hebben gestuurd. Zo weten ze zeker dat het jouw emailadres is. Daarna kun je je profiel persoonlijker maken. Dit kun je doen aan de hand van enkele leuke foto’s en eigen tekstjes. Dit raden ze bij SmartSingles zeker aan om te doen. Zo zien andere mensen van jou direct wie je bent. Dit zorgt ervoor dat het daten sneller en gemakkelijker verloopt. Na het voltooien van deze stap ben je helemaal klaar om andere deelnemers te zoeken.

Volgens SmartSingles is de kans op succes het grootst wanneer je zelf initiatief neemt. Stuur daarom zelf een persoonlijk bericht of een interesse bericht. Niet twijfelen, gewoon doen! Zo kom je het snelst met andere mensen in contact en leer je ze ook vele beter kennen.

Smartsingles Sterke punten

  • Speciaal voor hoger opgeleide singles
  • Redelijke tarieven
  • Geen fictieve profielen

Smartsingles Zwakke punten

  • Er zijn niet enorm veel extra functies

SmartSingles, wat zijn de mogelijkheden?

Op SmartSingles hebben ze een leuke functie waar je gebruik van kunt maken om de ideale partner te vinden. Deze functie heet de FotoZapper. De naam FotoZapper is niet slecht gekozen aangezien je met deze functie door verschillende foto’s van andere deelnemers gaat. Wanneer je door de foto’s van de deelnemers gaat, kun je kijken wie je leuk vindt en wie niet. Als je iemand leuk ziet dan kan je deze persoon een hartje geven of aanduiden dat je geïnteresseerd bent. Wanneer je niet geïnteresseerd bent, kun je dit ook aanduiden. Wanneer jij er iemand interessant vindt uitzien en deze persoon jou ook zijn jullie een match! Wanneer je een match met iemand hebt kun je met deze persoon beginnen te sturen. En onthoud, wees niet bang om het voortouw te nemen.

smartsingles datingsite


Kosten en prijzen van Smartsingles

De FotoZapper is niet gratis te gebruiken. Wat wel gratis is, is een profiel aanmaken, profielen bekijken, matches bekijken, knipogen sturen, foto’s plaatsen en hoofdfoto’s bekijken. De functies waarvoor je een betaald lidmaatschap moet aangaan zijn: FotoZapper gebruiken, persoonlijke berichten sturen, extra foto’s bekijken, laatste bezoekers bekijken en berichten lezen. Als je gebruik wilt maken van deze functies moet je een VIP-toegang aanschaffen. Zo’n VIP-toegang kost

  • voor één maand 24,99 euro,
  • voor twee maanden 19,99 euro per maand en
  • voor vier maanden 14,99 euro per maand.

Je kunt je abonnement op ieder moment stopzetten. Wanneer je dit doet, krijg je nog voor de resterende dagen je VIP-toegang.

Voor sommige functies te gebruiken moet je dus betalen. De betaling verloopt helemaal veilig. Bij SmartSingles hechten ze belang aan jouw privacy alsook aan je veiligheid. Daarom vinden betalingen plaats via het veilige SSL-protocol.

SmartSingles is de ideale site om jouw perfecte hoog opgeleide partner te vinden. Het is een heel duidelijke en betrouwbare site. Wat het online daten nog aangenamer maakt! Waar wacht je nog op?

Neem een kijkje bij SmartSingles!


Smartsingles Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Smartsingles.

Bezoek Smartsingles

Schrijf een review