eMatching, beoordeling, overzicht en kosten

E-matching is een datingwebsite die speciaal gericht is op hogeropgeleiden. Het is een website die prettig werkt, overzichtelijk is en waar voornamelijk serieuze kandidaten op staan. Als gratis lid kun je zelf niet actief andere personen benaderen, maar op het moment dat je een bericht van iemand ontvangt kun je met diegene contact hebben. Je mag maximaal 16 weken gratis een lidmaatschap hebben, daarna zul je moeten beslissen wat je wilt; betalend lid worden of je profiel laten verwijderen.

Er is nu een leuke kennismakingsactie voor nieuwe leden en mensen die langer dan 3 jaar geleden lid zijn geweest bij e-matching; je mag gratis 3 contacten leggen.   

Wat is gratis op e-matching?

Je kunt 16 weken gratis een passief lidmaatschap hebben, je kunt dan wel reageren op ontvangen berichten, maar zelf geen initiatief nemen. 

eMatching Sterke punten

 • Een overzichtelijke site waarop de profielen duidelijk overkomen en alles makkelijk vindbaar is
 • E-matching laat niet zien of je online bent, wat een gevoel van privacy kan geven
 • Alleen maar gelijkgestemden
 • Nu gratis 3 contacten leggen als nieuw lid of als je langer dan 3 jaar geleden lid bent geweest.

eMatching Zwakke punten

 • Mannen zijn eigenlijk verplicht om betalend lid te worden

eMatching mogelijkheden

Het grootste voordeel is dat je e-Matching gratis kunt uittesten de eerste week! Je krijgt toegang voor alle betalende functies en dat één week lang. Op die manier kun je ondervinden of de site iets voor jou is of niet. Wanneer je tevreden bent, kun je heel gemakkelijk betalen en verder doen met online daten! Verder kun je e-Matching gebruiken op de computer alsook op je gsm. Hierdoor wordt online daten nog makkelijker.

Je kunt er zeker van zijn dat je op e-Matching veilig en vertrouwd aan online daten doet. Alle profielen en foto’s worden handmatig gecontroleerd door het team van e-Matching. Als er een profiel niet geloofwaardig uitziet, wordt deze verwijderd. Op die manier vind alleen maar hoog opgeleide singles van minimaal 18 jaar op de site.


eMatching Klantenservice

e-Matching staat ook bekend om zijn goede klantenservice. Zo hebben ze een erg goed bereikbare helpdesk. Ze zijn zeven dagen in de week beschikbaar en van ’s ochtends tot ’s avonds beantwoorden ze jouw mails. Je kunt ook altijd naar de helpdesk bellen. Je kunt met e-Matching contact opnemen wanneer je vragen hebt, advies nodig heeft of wanneer je iets kwijt wilt over je datingervaringen. Ze hechten veel belang aan jouw verhaal en nemen hier altijd de tijd voor.

Op e-Matching kun je gemakkelijk zoeken naar de ideale partner voor jou. Je kunt ingeven naar wat je opzoek bent. Wanneer je dit doet voorziet e-Matching een hele reeks profielen waaruit jij kunt kiezen. Zo vind je gemakkelijk en snel een mogelijke partner.


eMatching kosten en prijzen

Zoals eerder vermeld krijg je de eerste week gratis een premium lidmaatschap. Als de week verstreken is, moet je hiervoor betalen als je nog gebruik wilt maken van de functies. De betaling is super veilig en gaat via iDEAL en incasso. Daarbij kun je ook altijd je account stopzetten en je profiel verwijderen zonder problemen. e-Matching is aangesloten bij het Thuiswinkel waarborg. Dit kijkt erop toe of ze altijd klantvriendelijk en correct handelen. Zo ben je verzekerd op de beste klantenservice die je maar kunt vinden.

Bij e-Matching betaal je voor een premium lidmaatschap voor

 • één maand 19,95 euro,
 • voor drie maanden eenmalig 49,95 euro,
 • voor zes maanden eenmalig 79,95,
 • voor negen maanden 99,95.

Het is dus het voordeligste om voor een langere tijd een account te hebben op e-Matching.

e-Matching is een moderne datingsite waar ze dag en nacht klaarstaan om jou te helpen. Hierdoor is e-Matching een erg gekende datingsite. Hierdoor zitten er veel mensen op deze site waardoor jij meer keuze krijgt. Neem dus zeker eens een kijkje op e-Matching. De eerste week is toch helemaal gratis!

Neem een kijkje bij eMatching


eMatching Reviews

  nog opzoek

  heel positief. maar jammer dat het bij weekendliefde bleef

  Sterke punten
  beschaafde leden

  Zwakke punten
  eigen ervaring: diepgang en nivo

  mijn vriend ontmoet

  Duidelijke site, leuke mensen en ik heb er mijn vriend ontmoet. Ik ben dus blij met e-matching.

  Sterke punten
  Ik heb er mijn vriend ontmoet
  Ik mocht het 3 dagen gratis proberen

  gaat goed eigenlijk

  Verder geen ervaring met datingsites, maar werd door een radiospot toch wel nieuwsgierig. Me hier dus ingeschreven en de eerste dagen gratis lid geweest. Toen al leuke contacten opgedaan.

  Sterke punten
  Veel serieuze profielen
  Overzichtelijk

  Zwakke punten
  Eigenlijk geen negatieve dingen

  duidelijk

  Prima datingwebsite! Kort en bondig een overzicht van alle profielen, duidelijk wie er nieuw is, wie jou bekeken heeft en dat soort zaken.

  Sterke punten
  Overzichtelijk

  Zwakke punten
  Je moet wel betalen anders kun je geen berichten sturen.

Bezoek eMatching

Schrijf een review