Online dating; check jij eerst even op social media?!

Online dating; check jij eerst even op social media?!

Even kijken op Facebook...

Online dating; check jij eerst even op social media?!
12 oktober 2020

Het blijkt dat tijdens het online dating mensen massaal hun Facebook raadplegen om iemand zijn of haar profiel te bekijken. Dit gebeurd al tijdens de ‘chatperiode’ en voordat er een echte live date plaats heeft gevonden. En waarom ook niet? Op deze manier kun je misschien best al een goed beeld krijgen; wat wordt leuk gevonden, zijn haar of zijn vrienden of wat houdt hem of haar in het dagelijks leven bezig. Mits degene tenminste überhaupt op Facebook staat en niet alles afgeschermd heeft natuurlijk.

Krijg een goed beeld van je date

Op deze manier kun je misschien best al een goed beeld krijgen; wat wordt leuk gevonden, wie zijn of haar vrienden of wat houdt hem of haar in het dagelijks leven bezig. 

Maar ook kun je dan gewoon even op zijn of haar naam googlen, soms komt er dan ook best wel wat tevoorschijn En ook een LinkedIn profiel bekijken behoort tot de mogelijkheden, alhoewel degene dat vaak kan zien wie zijn/haar profiel heeft bekeken en of je dat wilt?!

Social Media belicht slechts 1 kant

Maar is het echt nodig, alles al proberen te weten over jouw match? Laat bijna iedereen zich via social media niet alleen van zijn of haar beste kant zien?! En dat wil dan toch ook niet alles zeggen over de echte persoon. Dat kun je alleen uitvinden door degene in het echt te ontmoeten en een echt gesprek aan te gaan. Hoewel social media een leuk begin kan zijn, is dit niet zoals de werkelijkheid is.

Dus laat je niet teveel leiden door Facebook, Google en/of LinkedIn maar maak een echte date en laat dan je gevoel spreken! Veel dateplezier.    

Bezoek Parship

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden