Reviews zijn van grote waarde!

Reviews zijn van grote waarde!

Dit is ook van belang bij datingsites

Reviews zijn van grote waarde!
14 oktober 2020

Inhoudsopgave

Nederlanders staan erom bekend om altijd een mening klaar te hebben, zo ook over datingsites en online daten. Daarom zijn reviews ook zo belangrijk voor hun en geven mensen vaak een beoordeling over van alles en nog wat. Ook op Deetz.nl wordt dit gelukkig veelvuldig gedaan.

Zowel positieve als negatieve reviews van bezoekers aan onze website worden er geschreven en wat nog veel belangrijker is; deze reviews worden één op één door ons geplaatst. Wij zijn namelijk van mening dat je alleen dan het meest betrouwbaar bent en mensen die op zoek zijn naar de beste datingsite kunnen op deze manier het beste een eigen mening vormen. Dus op Deetz.nl staan geen fake reviews en we plaatsen ook alle negatieve reviews, precies zoals het hoort.  

Betrouwbaar en objectief

Dat is namelijk onze opzet geweest toen we met deetz.nl begonnen; een zo’n betrouwbaar en objectief mogelijke vergelijkingssite te zijn van datingsites voor online daters.

Dus ga vooral door met het schrijven van reviews over datingsites, want hoe meer reviews er vermeld worden hoe betrouwbaarder en objectiever deetz.nl zal zijn en daar kan iedereen zijn voordeel mee behalen.

Dank jullie wel! 

Bezoek Parship

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden