Parship ervaringen, kosten en informatie

Parship is kwalitatief gezien een hele goede datingwebsite met veel serieuze profielen. De focus ligt bij Parship.nl op 30+ singles die hoger opgeleid zijn, waardoor er een relatief grote kans is op het vinden van een perfecte match. Door de gratis persoonlijkheidstest die je bij inschrijving invult, worden er geschikte partners aan je gekoppeld. Op deze manier word je zoektocht naar een partner wat makkelijker gemaakt, aangezien het aantal leden dat ingeschreven is op Parship enorm groot is. De persoonlijkheidstest is trouwens behoorlijk uitgebreid, waar je absoluut even de tijd voor moet nemen en je gevoel moet laten spreken.

Parship Premium Membership

6 maanden 

€ 79,90

per maand

Bezoek nu
Parship Premium Membership

24 maanden 

€ 33,90

per maand

Bezoek nu
Gratis Membership Parship

Helemaal gratis

€ 0,00

per maand

Probeer gratis

Wat is gratis op Parship?

De persoonlijkheidstest en inschrijving is geheel gratis. Je kunt vervolgens de profielen bekijken die bij jou passen en je kunt per profiel 1 gratis bericht versturen, maar geen foto’s bekijken.

Parship Sterke punten

 • Hoge slagingskans relatie (1 op de 3)
 • Bij een premiumlidmaatschap van 6 maanden heb je het recht op gratis verlenging als je niet met minimaal 5 profielen contact hebt gehad
 • Ook als gratis lid kun je op Parship profielen bekijken, maar geen profielfoto’s zien.

Parship Zwakke punten

 • Als gratis lid kun je geen foto’s bekijken en maar 1 bericht versturen
 • Eén van de grootste datingwebsites waardoor het aanbod soms wel heel groot is

Parship dating site, wat kun je verwachten?

Parship is een duidelijke, nette en serieuze datingsite. Als je opzoek bent naar een vast relatie, dan is dit de plek bij uitstek om je aan te melden. Na het aanmelden begin je met een vragenlijst. Neem hier even de tijd voor en vul alles zo serieus mogelijk in. Hoe eerlijker je alles hebt ingevuld, hoe beter de matches bij je gaan passen. 1 op de 3 leden vindt bij Parship een nieuwe liefde. Dit heeft alles te maken met de persoonlijkheidstest en het maatwerk dat er geleverd wordt. Bijna alle leden op Parship zijn hoger opgeleid. 

Opties voor een gratis Parship lid

 • Profielen bekijken - altijd actueel
 • Direct berichten ontvangen en beantwoorden
 • IJsbrekers en glimlachen versturen
 • Korte evaluatie van je persoonlijkheid
 • Toevoegen van foto’s

Opties van een Premium lid

Wil je volledig gebruik maken van Parship dan zal je een abonnement moeten afsluiten. Bij een Premium lidmaatschap krijg je naast de bovenstaande opties het volgende erbij:

 • Onbeperkt berichten uitwisselen
 • Aan u vrijgegeven foto's bekijken en scanservice
 • De lokale zoekfunctie gebruiken
 • Bezoekers van je profiel bekijken
 • Contactgarantie
 • Uitvoerig persoonlijkheidsrapport
 • Profielcheck

Parship IJsbreker

Een leuke manier om contact te maken is door het versturen van een "ijsbreker". Je krijgt dan 4 korte vragen, die je kunt beantwoorden door het desbetreffende antwoord aan te klikken. De ontvanger van de ijsbreker geeft ook antwoorden op dezelfde vragen. Zo krijgen jullie leuke onderwerpen om het eerste gesprek mee te starten.


Parship kosten en prijzen

Je kunt je abonnement ook in termijnen betalen. Er komt dan echter wel een toeslag bij.

Op Parship heb je een gratis basis lidmaatschap en een betaald lidmaatschap. Wat kost Parship nu precies als je zo'n abonnement wilt afsluiten? Dit hangt geheel af van de looptijd. Een abonnement op Parship heet een Premium membership. Vaak is er wel een Parship actie of aanbieding. 

De tarieven zien er normaal als volgt uit:

 • 24 maanden = €22,90 per maand | actieprijs=> €11,45
 • 12 maanden = €32,90 per maand | actieprijs=> €16,45
 • 6 maanden = €44,90 per maand | actieprijs=> €22,45

Er is dus een speciale actie, waardoor je 50% korting krijgt!

Bij 24 maanden kun je nu dus al lid worden vanaf € 11,45 per maand. Nadat het abonnement is afgelopen wordt deze automatisch verlengd. Opzegging kan dan gewoon per maand.

actie op parship

Wanneer je in termijnen wilt betalen zien de extra kosten er zo uit:

De termijntoeslagen voor het 6 maanden Premium lidmaatschap zijn als volgt:

 • Betaling per kwartaal: 3,00 EUR per maand
 • Betaling per maand: 6,00 EUR per maand

Termijntoeslagen voor de 12 en 24 maandsabonnementen zijn als volgt:

 • Halfjaarlijkse betaling: 2,50 EUR per maand
 • Betaling per kwartaal: 5,00 EUR per maand
 • Betaling per maand: 7,00 EUR per maand

Ben je basis lid maar wil je gebruik maken van opties die bij het premium lidmaatschap zijn inbegrepen, dan is dat mogelijk. Zo kun je een analyse laten maken van je partnerschaps-persoonlijkheid en de profiel check laten doen. De kosten hiervan bedragen 129 euro voor de analyse en 49 euro voor de profiel check. Dit is dus alleen van toepassing bij het basis lidmaatschap. Bij een Premium lidmaatschap is dit allemaal inbegrepen.

Probeer nu gelijk!


Artikelen over Parship

Reviews zijn van grote waarde!

Reviews zijn van grote waarde!

Nederlanders staan erom bekend om altijd een mening klaar te hebben, zo ook over datingsites en online daten. Daarom zijn reviews ook zo belangrijk voor hun en geven mensen vaak een beoordeling over van alles en nog wat. Ook op Deetz.nl wordt dit gelukkig veelvuldig gedaan. Zowel positieve als negatieve reviews van bezoekers aan onze website worden er geschreven en wat nog veel belangrijker i ... [...]

Het perfecte profiel, de kunst van het weglaten

Het perfecte profiel, de kunst van het weglaten

Hoe zorg je dat jij met jouw profiel opvalt en dus een echte eyecatcher wordt. Met deze tips en ideeën zorg je er in ieder geval wel voor dat jouw profiel in de smaak kan vallen bij andere leden van de datingwebsite. Hiermee vergroot je jouw kansen op een geslaagde date en misschien wel de liefde van je leven! Perfecte profielfoto Zorg voor een duidelijke profielfoto, dat is het allerbelang ... [...]

Online dating; check jij eerst even op social media?!

Online dating; check jij eerst even op social media?!

Het blijkt dat tijdens het online dating mensen massaal hun Facebook raadplegen om iemand zijn of haar profiel te bekijken. Dit gebeurd al tijdens de ‘chatperiode’ en voordat er een echte live date plaats heeft gevonden. En waarom ook niet? Op deze manier kun je misschien best al een goed beeld krijgen; wat wordt leuk gevonden, zijn haar of zijn vrienden of wat houdt hem of haar in het dag ... [...]

Parship Reviews

  leuk

  Eerst veel op tinder geweest, maar daar krijg je toch niet de mensen die serieus in zijn voor een relatie. Neemt niet weg dat dat natuurlijk ook leuk kan zijn, maar dat is niet wat ik zocht. Nu sinds 2 maanden echt een leuke dame. Ik zie de toekomst rooskleurig in :)

  Sterke punten
  Geslaagd! En dat binnen 6 maanden

  Zwakke punten
  Eigenlijk niet zo veel. Het voldoet zeker aan de verwachtingen

  goede ervaringen

  Mijn ervaringen op deze site zijn prima. Heb een aantal leuke dates gehad. Ben geen fakers tegen gekomen en ja het kost wat, maar dat zorgt er blijkbaar ook voor dat de criminelen allemaal wegblijven.

  Sterke punten
  Serieuze mensen die in zijn voor een date

  Zwakke punten
  weinig

  Mijn ervaring is goed

  Ik snap niet dat er zoveel negatieve reacties zijn over Parship. Ik vind het echt de beste datingsite. Sta bij meerdere datingsites ingeschreven en overal zoveel shit, hier niet. Al een paar leuke dates gehad met dames die echt serieus op zoek waren, helaas nog niet echt een relatie, maar dat komt vast wel.

  Sterke punten
  Serieus en leuke dates gehad

  Promising

  So far so good

  Sterke punten
  I have registered only today on a 6 months subscription. Honestly I am not here to play games but to really find the mother of my kids. Let's see how it works. I am gonna post honest feedback of whatever happens in the next 6 months. Wish me luck!

  Prima ervaring

  Ik heb goede ervaringen met Parship, al een paar leuke dates gehad, maar helaas nog geen vaste relatie. Er staan inderdaad wel een paar fake of niet serieuze mensen op, maar die pik je er gauw genoeg uit, helemaal als je er al wat langer op staat. Ik geef de moed niet op!

  Sterke punten
  Beter dan andere datingsites
  Ook veel extra tips en informatie

  Succes!!

  Ik heb mijn vriend via Parship leren kennen, hoewel ik vrij sceptisch ben ingesteld over daten via websites is het mij dus wel gelukt.

  Sterke punten
  Genoeg aanbod
  Heb mijn grote liefde ontmoet

  Prima

  Goede datingsite met veel profielen die naar mijn mening behoorlijk serieus overkomen.

  Sterke punten
  Veel profielen

  Veel informatie

  Goede datingsite. De updates die je regelmatig per email ontvangt zijn ook handig. Parship heeft ook veel informatie op hun website staan met tips en ideeën. Ook als gratis lid kun je best al veel.

  Sterke punten
  Best wel veel profielen
  Veel extra informatie

  Zwakke punten
  Geen

Bezoek Parship

Schrijf een review