Parship ervaringen, kosten en informatie

Parship is kwalitatief gezien een hele goede datingwebsite met veel serieuze profielen. De focus ligt bij Parship.nl op 30+ singles die hoger opgeleid zijn, waardoor er een relatief grote kans is op het vinden van een perfecte match. Door de gratis persoonlijkheidstest die je bij inschrijving invult, worden er geschikte partners aan je gekoppeld. Op deze manier word je zoektocht naar een partner wat makkelijker gemaakt, aangezien het aantal leden dat ingeschreven is op Parship enorm groot is. De persoonlijkheidstest is trouwens behoorlijk uitgebreid, waar je absoluut even de tijd voor moet nemen en je gevoel moet laten spreken.

Parship Premium Membership

6 maanden 

€ 79,90

per maand

Bezoek nu
Parship Premium Membership

24 maanden 

€ 33,90

per maand

Bezoek nu
Gratis Membership Parship

Helemaal gratis

€ 0,00

per maand

Probeer gratis

Wat is gratis op Parship?

De persoonlijkheidstest en inschrijving is geheel gratis. Je kunt vervolgens de profielen bekijken die bij jou passen en je kunt per profiel 1 gratis bericht versturen, maar geen foto’s bekijken.

Parship Sterke punten

 • Hoge slagingskans relatie (1 op de 3)
 • Bij een premiumlidmaatschap van 6 maanden heb je het recht op gratis verlenging als je niet met minimaal 5 profielen contact hebt gehad
 • Ook als gratis lid kun je op Parship profielen bekijken, maar geen profielfoto’s zien.

Parship Zwakke punten

 • Als gratis lid kun je geen foto’s bekijken en maar 1 bericht versturen
 • Eén van de grootste datingwebsites waardoor het aanbod soms wel heel groot is

Parship dating site, wat kun je verwachten?

Parship is een duidelijke, nette en serieuze datingsite. Als je opzoek bent naar een vast relatie, dan is dit de plek bij uitstek om je aan te melden. Na het aanmelden begin je met een vragenlijst. Neem hier even de tijd voor en vul alles zo serieus mogelijk in. Hoe eerlijker je alles hebt ingevuld, hoe beter de matches bij je gaan passen. 1 op de 3 leden vindt bij Parship een nieuwe liefde. Dit heeft alles te maken met de persoonlijkheidstest en het maatwerk dat er geleverd wordt. Bijna alle leden op Parship zijn hoger opgeleid. 

Opties voor een gratis Parship lid

 • Profielen bekijken - altijd actueel
 • Direct berichten ontvangen en beantwoorden
 • IJsbrekers en glimlachen versturen
 • Korte evaluatie van je persoonlijkheid
 • Toevoegen van foto’s

Opties van een Premium lid

Wil je volledig gebruik maken van Parship dan zal je een abonnement moeten afsluiten. Bij een Premium lidmaatschap krijg je naast de bovenstaande opties het volgende erbij:

 • Onbeperkt berichten uitwisselen
 • Aan u vrijgegeven foto's bekijken en scanservice
 • De lokale zoekfunctie gebruiken
 • Bezoekers van je profiel bekijken
 • Contactgarantie
 • Uitvoerig persoonlijkheidsrapport
 • Profielcheck

Parship IJsbreker

Een leuke manier om contact te maken is door het versturen van een "ijsbreker". Je krijgt dan 4 korte vragen, die je kunt beantwoorden door het desbetreffende antwoord aan te klikken. De ontvanger van de ijsbreker geeft ook antwoorden op dezelfde vragen. Zo krijgen jullie leuke onderwerpen om het eerste gesprek mee te starten.


Parship kosten en prijzen

Je kunt je abonnement ook in termijnen betalen. Er komt dan echter wel een toeslag bij.

Op Parship heb je een gratis basis lidmaatschap en een betaald lidmaatschap. Wat kost Parship nu precies als je zo'n abonnement wilt afsluiten? Dit hangt geheel af van de looptijd. Een abonnement op Parship heet een Premium membership. Vaak is er wel een Parship actie of aanbieding. 

De tarieven zien er normaal als volgt uit:

 • 24 maanden = €22,90 per maand | actieprijs=> €11,45
 • 12 maanden = €32,90 per maand | actieprijs=> €16,45
 • 6 maanden = €44,90 per maand | actieprijs=> €22,45

Er is dus een speciale actie, waardoor je 50% korting krijgt!

Bij 24 maanden kun je nu dus al lid worden vanaf € 11,45 per maand. Nadat het abonnement is afgelopen wordt deze automatisch verlengd. Opzegging kan dan gewoon per maand.

actie op parship

Wanneer je in termijnen wilt betalen zien de extra kosten er zo uit:

De termijntoeslagen voor het 6 maanden Premium lidmaatschap zijn als volgt:

 • Betaling per kwartaal: 3,00 EUR per maand
 • Betaling per maand: 6,00 EUR per maand

Termijntoeslagen voor de 12 en 24 maandsabonnementen zijn als volgt:

 • Halfjaarlijkse betaling: 2,50 EUR per maand
 • Betaling per kwartaal: 5,00 EUR per maand
 • Betaling per maand: 7,00 EUR per maand

Ben je basis lid maar wil je gebruik maken van opties die bij het premium lidmaatschap zijn inbegrepen, dan is dat mogelijk. Zo kun je een analyse laten maken van je partnerschaps-persoonlijkheid en de profiel check laten doen. De kosten hiervan bedragen 129 euro voor de analyse en 49 euro voor de profiel check. Dit is dus alleen van toepassing bij het basis lidmaatschap. Bij een Premium lidmaatschap is dit allemaal inbegrepen.

Probeer nu gelijk!


Artikelen over Parship

Reviews zijn van grote waarde!

Reviews zijn van grote waarde!

Nederlanders staan erom bekend om altijd een mening klaar te hebben, zo ook over datingsites en online daten. Daarom zijn reviews ook zo belangrijk voor hun en geven mensen vaak een beoordeling over van alles en nog wat. Ook op Deetz.nl wordt dit gelukkig veelvuldig gedaan. Zowel positieve als negatieve reviews van bezoekers aan onze website worden er geschreven en wat nog veel belangrijker i ... [...]

Het perfecte profiel, de kunst van het weglaten

Het perfecte profiel, de kunst van het weglaten

Hoe zorg je dat jij met jouw profiel opvalt en dus een echte eyecatcher wordt. Met deze tips en ideeën zorg je er in ieder geval wel voor dat jouw profiel in de smaak kan vallen bij andere leden van de datingwebsite. Hiermee vergroot je jouw kansen op een geslaagde date en misschien wel de liefde van je leven! Perfecte profielfoto Zorg voor een duidelijke profielfoto, dat is het allerbelang ... [...]

Online dating; check jij eerst even op social media?!

Online dating; check jij eerst even op social media?!

Het blijkt dat tijdens het online dating mensen massaal hun Facebook raadplegen om iemand zijn of haar profiel te bekijken. Dit gebeurd al tijdens de ‘chatperiode’ en voordat er een echte live date plaats heeft gevonden. En waarom ook niet? Op deze manier kun je misschien best al een goed beeld krijgen; wat wordt leuk gevonden, zijn haar of zijn vrienden of wat houdt hem of haar in het dag ... [...]

Parship Reviews

  Matig

  Zeer matige dating site. Lidmaatschap van 1 jaar, al in geen maanden meer nieuwe partners in beeld gekregen.

  Te duur

  Slechte datingsite, doet zeker niet wat ie belooft. Veel 'nep'voorstellen van nauwelijks ingevulde profielen zonder foto. Weinig mannen betalen en willen buiten Parship om met je afspreken. Klagen heeft weinig zin:"Mevrouw, we kunnen geen blik mannen opentrekken". Wel, een datingsite zou wel z'n belofte na moeten komen.De selectiemogelijkheden zijn minimaal. Ik wil kunnen selecteren op werkelijk opleidingsniveau, inkomensniveau, betalend. O ja, de meeste mannen zijn ook nog eens niet hoogopgeleid. En er is geen onderscheid tussen hbo en wo, wat wel een behoorlijk verschil maakt. Niet doen, zonde van je geld!

  Zwakke punten
  bijzonder prijzig voor het gebodene

  Mannen schrijven niet terug

  Duidelijke, serieuse datingsite. Ik ben een jaar lid geweest en heb uiteindelijk met 1 iemand gedate. De meeste mannen schrijven niet terug. Zonde van mijn geld.

  Sterke punten
  duidelijke vormgeving, serieus

  Zwakke punten
  mannen reageren meestal niet

  vrouwen zijn onfatsoenlijk

  Vrouwen reageren niet, onfatsoenlijk gewoon. En sommige vrouwen staan er al zo lang op. Ik was eerst betaald lid maar het leverde niets op. Jammer want op zich is het wel een prima site.

  Sterke punten
  Komt serieus over

  Zwakke punten
  Dat vrouwen geen fatsoen hebben om een bericht terug te doen

Bezoek Parship

Schrijf een review