Elitedating kosten en ervaringen

EliteDating is een mooie overzichtelijke website, waar jouw persoonlijkheidstest en voorkeuren gekoppeld worden aan matches. Je zoekt dus niet zelf naar profielen maar deze worden voor jou bepaalt, wat jou een hoop zoekwerk scheelt. Naast het zoeken van matches biedt EliteDating ook erg veel informatie en tips over daten en relaties. Erg prettig om bepaalde onderwerpen even terug te kunnen lezen of als je ergens onzeker over bent op deze site antwoorden te kunnen vinden. Mits je een premium lidmaatschap hebt zijn er veel mogelijkheden, als gratis lid kun je helaas niet zoveel op EliteDating. Wat wel weer betekent dat de leden die ingeschreven zijn op EliteDating ook daadwerkelijk serieus op zoek zijn naar een partner.

EliteDating Premium 

3 maanden 

€ 19,90

per maand

Bezoek nu
EliteDating Premium 

12 maanden 

€ 10,90

per maand

Bezoek nu
Gratis EliteDating

Helemaal gratis

€ 0,00

per maand

Probeer gratis

Wat is gratis op EliteDating?

Inschrijving, een zeer uitgebreide persoonlijkheidstest en er worden passende matches speciaal voor jou geselecteerd.

Elitedating Sterke punten

 • Wetenschappelijk onderlegde persoonlijkheidstest
 • Bij een premium-plus lidmaatschap een identiteitscontrole voor nog meer zekerheid en betrouwbaarheid
 • Doordat er vrijwel alleen betalende leden zijn, zijn alle kandidaten serieus op zoek naar een relatie

Elitedating Zwakke punten

 • Als gratis lid vrijwel geen mogelijkheden
 • Je kunt niet zelf profielen zoeken, deze worden bepaalt aan de hand van de persoonlijkheidstest.

Waarom Elitedating?

Elitedating.nl is de ideale site wanneer je opzoek bent naar een serieuze relatie. Alle profielen op EliteDating worden gecontroleerd. Daarbij worden de inactieve profielen automatisch uitgefilterd. Op die manier kom alleen maar in contact met leden die even serieus en actief zijn als jij! De meeste leden op elitedating.nl zijn professionals met ambities en levenservaring. 

Je veiligheid wordt bij EliteDating gegarandeerd. Zo word je anonimiteit verzekerd. Ze tonen alleenn maar jou profiel aan de singles die voor jou geselecteerd zijn en dus bij jou passen. Op die manier kan niet iedereen je profiel zien en verlies je geen tijd door te praten met mensen die uiteindelijk toch niet bij jou zouden passen.


Elitedating ervaringen en mogelijkheden

Bij elitedating.nl werken ze met een wetenschappelijke matchmaking. Je verliest dus geen tijd aan het bladeren tussen profielen. Je wordt dagelijks voorgesteld aan voorgesteld aan drie tot zeven passende singles. De matchmaking werkt aan de hand van een persoonlijkheidstest die elk lid invult. Door deze vragenlijst analyseren ze bij elitedating.nl verschillende facetten van jouw persoonlijkheid. Daarbij wordt er gekeken naar jouw verwachting voor jouw nieuwe partner.

Op EliteDating kun je zoeken naar hoe je partner moet zijn. Zo kun je zelfs filteren op behaalde diploma’s, maar ook op politieke voorkeuren. Op die manier kom je niet voor struikelblokken te staan bij jouw toekomstige partner.

Elitedating.nl is niet gratis. Je hebt echter wel enkele zekerheid. Ze filteren de onrealistische profielen eruit waardoor jouw zoektocht makkelijker wordt. Je kunt er vervolgens zeker van zijn dat jouw gegevens veilig zijn bij elitedating.nl. Daarbovenop is het succesratio ook erg hoog. Elke maand vinden 2500 singles liefde. Als je dus opzoek bent naar een partner van enige niveau dan is elitedating zeker iets voor jou. Het is één van de betrouwbaarste sites voor het vinden van de ideale partner met een zekere opleiding. Ze filteren de onbetrouwbare mensen er zo snel uit dat je enkel contact krijgt met mensen die oprecht zijn. Voor dat je het weet ben je op date en heb je de man of vrouw van jouw dromen gevonden!


Elitedating kosten

elitedating kosten

Wanneer je een abbonement wilt afsluiten dan zijn er een aantal mogelijkheden. Je betaalt bij EliteDating het volgende:

 • 3 maanden: € 19,90 per maand
 • 6 maanden: € 15,90 per maand
 • 12 maanden € 10,90 per maand

Zo haalt EliteDating de nep profielen er snel uit en zijn jouw gegevens 100% veilig. EliteDating is erg betrouwbaar en ideaal als je opzoekt bent naar jouw ideale partner. Meer dan 70% van de singles hebben een universitair diploma. Elitedating.nl is dus zeker de moeite waard om te overwegen.


Artikelen over Elitedating

Hoe verbreek je een contact via een datingsite?

Hoe verbreek je een contact via een datingsite?

Hoe laat je iemand weten via een datingsite dat je geen interesse (meer) hebt? Stelregel is natuurlijk altijd dat je anderen behandelt zoals je zelf ook behandelt wenst te worden. En uiteraard is het ook niet geheel onbelangrijk in hoeverre jullie al contact met elkaar hebben gehad. Laat van je horen Als je een interesse bericht hebt ontvangen van iemand, maar wat niet wederzijds is, laat de ... [...]

De perfecte match, zoeken op karakter

De perfecte match, zoeken op karakter

Als je op zoek bent naar een nieuwe partner via een datingwebsite, heb je meestal al één of meerdere relaties achter de rug. Door deze ervaringen weet je heel goed wat je wel of juist niet in een toekomstige partner zoekt. Maar je bent wel op zoek naar die ene persoon waar je de rest van je leven mee wilt delen. Hoe weet je nu online of iemand daadwerkelijk bij je past? Je hebt bepaald ... [...]

5 Dating Tips voor de man

5 Dating Tips voor de man

Net zoals in het reallife daten wordt er ook in het onlinedaten meestal verwacht dat de man de jager is en de vrouw de prooi. Het is inderdaad een feit dat de man heel vaak de eerste stap zet, maar meestal nadat hij gezien heeft dat de vrouw bij zijn profiel gekeken heeft. Ook dit is in het echte leven heel vaak het geval; de vrouw kijkt, flirt wat en de man neemt de eerste stap tot een g ... [...]

Elitedating Reviews

  even afwachten

  Tot nu toe geen match..... het is te formeel

  Sterke punten
  De vele verschillende profielen

  Zwakke punten
  Geen chat mogelijkheid.

  erg vervelnd

  erg vervelnd.

  Sterke punten
  niets

  Zwakke punten
  men neemt je geld en daar blijft het bij, als zoekende geef je aan dat roken echt niet kan vanwege astma vervolgens word je gelinked met ... ja hoor rokers.men maakt reclame dat je per maand kan betalen maar na lid te zijn geworden word het jaar bedrag van je rekening gehaald en het maakt ze niet uit dat je 17 euro per maand wel kan betalen maar 247 euro teveel is en dat je vervolgens niet genoeg geld hebt om de boodschappen te doen.

  er is nog werk nodig

  Nadat je heeeel veel vragen hebt beantwoord kom je in een mooie omgeving met overzichtelijk de aanbevelingen en de lijst met mensen wie je gecontacteerd en jouw benaderd hebben. Maar omdat het een erg dure site is in vergelijk met de anderen, wil je op z'n minst even een aantal dingen kunnen zien en doen. Feitelijk kun je een glimlach naar iemand sturen, maar je kunt niemand zien, niemand een bericht sturen en, als belangrijkste wel, als iemand interesse in jou toont, kun je niets terugzeggen. Geen reactie mogelijk behalve om lid te worden. En dat lid worden is duur terwijl ik niet een indruk kan krijgen hoe goed de betaalde functies werken en hoe veel daters in mijn regio mee doen...en dan met name betalende leden! Ik heb me aangemeld, met foto's en alles erbij, maar omdat ik onzeker ben over het hoge bedrag wat in 1x afgeschreven wordt (niet per maand waarmee geadverteerd wordt!), blijft mijn profiel wl beschikbaar voor betalende leden, alleen die heb ik dus niets te bieden! Hoeveel van de profielen die ik zie zijn dus gratis (slapende) leden?? Dit vraagt echt om 3 dagen volledige functionaliteit om de drempels weg te halen. Maar die optie bestaat niet. Ik wil graag mijn profiel tijdelijk uitschakelen totdat de helpdesk mijn vragen beantwoord heeft (die niet bij de FAQ staan), zodat ik niet anderen op mij laat reageren en verwachtingen wek waar ik niks mee kan doen. Alleen de helpdesk is niet meer telefonisch bereikbaar en ze reageren (nog) niet op emailformulier.... Wordt deze site nog wel actief beheerd?

  Sterke punten
  Het ziet er goed uit en is goed doordacht
  Als de zoekcriteria goedwerken zou het een aardige match moeten opleveren
  je kunt geen foto's zien als je niet betaald (dus alleen serieuse daters)

  Zwakke punten
  Onwenselijk dat gratis leden niet terug kunnen reageren op een interesse verzoek van een betalend lid (en betaling in 1x gaat ipv per maand)

Bezoek Elitedating

Schrijf een review