Elitedating kosten en ervaringen

EliteDating is een mooie overzichtelijke website, waar jouw persoonlijkheidstest en voorkeuren gekoppeld worden aan matches. Je zoekt dus niet zelf naar profielen maar deze worden voor jou bepaalt, wat jou een hoop zoekwerk scheelt. Naast het zoeken van matches biedt EliteDating ook erg veel informatie en tips over daten en relaties. Erg prettig om bepaalde onderwerpen even terug te kunnen lezen of als je ergens onzeker over bent op deze site antwoorden te kunnen vinden. Mits je een premium lidmaatschap hebt zijn er veel mogelijkheden, als gratis lid kun je helaas niet zoveel op EliteDating. Wat wel weer betekent dat de leden die ingeschreven zijn op EliteDating ook daadwerkelijk serieus op zoek zijn naar een partner.

EliteDating Premium 

3 maanden 

€ 19,90

per maand

Bezoek nu
EliteDating Premium 

12 maanden 

€ 10,90

per maand

Bezoek nu
Gratis EliteDating

Helemaal gratis

€ 0,00

per maand

Probeer gratis

Wat is gratis op EliteDating?

Inschrijving, een zeer uitgebreide persoonlijkheidstest en er worden passende matches speciaal voor jou geselecteerd.

Elitedating Sterke punten

 • Wetenschappelijk onderlegde persoonlijkheidstest
 • Bij een premium-plus lidmaatschap een identiteitscontrole voor nog meer zekerheid en betrouwbaarheid
 • Doordat er vrijwel alleen betalende leden zijn, zijn alle kandidaten serieus op zoek naar een relatie

Elitedating Zwakke punten

 • Als gratis lid vrijwel geen mogelijkheden
 • Je kunt niet zelf profielen zoeken, deze worden bepaalt aan de hand van de persoonlijkheidstest.

Waarom Elitedating?

Elitedating.nl is de ideale site wanneer je opzoek bent naar een serieuze relatie. Alle profielen op EliteDating worden gecontroleerd. Daarbij worden de inactieve profielen automatisch uitgefilterd. Op die manier kom alleen maar in contact met leden die even serieus en actief zijn als jij! De meeste leden op elitedating.nl zijn professionals met ambities en levenservaring. 

Je veiligheid wordt bij EliteDating gegarandeerd. Zo word je anonimiteit verzekerd. Ze tonen alleenn maar jou profiel aan de singles die voor jou geselecteerd zijn en dus bij jou passen. Op die manier kan niet iedereen je profiel zien en verlies je geen tijd door te praten met mensen die uiteindelijk toch niet bij jou zouden passen.


Elitedating ervaringen en mogelijkheden

Bij elitedating.nl werken ze met een wetenschappelijke matchmaking. Je verliest dus geen tijd aan het bladeren tussen profielen. Je wordt dagelijks voorgesteld aan voorgesteld aan drie tot zeven passende singles. De matchmaking werkt aan de hand van een persoonlijkheidstest die elk lid invult. Door deze vragenlijst analyseren ze bij elitedating.nl verschillende facetten van jouw persoonlijkheid. Daarbij wordt er gekeken naar jouw verwachting voor jouw nieuwe partner.

Op EliteDating kun je zoeken naar hoe je partner moet zijn. Zo kun je zelfs filteren op behaalde diploma’s, maar ook op politieke voorkeuren. Op die manier kom je niet voor struikelblokken te staan bij jouw toekomstige partner.

Elitedating.nl is niet gratis. Je hebt echter wel enkele zekerheid. Ze filteren de onrealistische profielen eruit waardoor jouw zoektocht makkelijker wordt. Je kunt er vervolgens zeker van zijn dat jouw gegevens veilig zijn bij elitedating.nl. Daarbovenop is het succesratio ook erg hoog. Elke maand vinden 2500 singles liefde. Als je dus opzoek bent naar een partner van enige niveau dan is elitedating zeker iets voor jou. Het is één van de betrouwbaarste sites voor het vinden van de ideale partner met een zekere opleiding. Ze filteren de onbetrouwbare mensen er zo snel uit dat je enkel contact krijgt met mensen die oprecht zijn. Voor dat je het weet ben je op date en heb je de man of vrouw van jouw dromen gevonden!


Elitedating kosten

elitedating kosten

Wanneer je een abbonement wilt afsluiten dan zijn er een aantal mogelijkheden. Je betaalt bij EliteDating het volgende:

 • 3 maanden: € 19,90 per maand
 • 6 maanden: € 15,90 per maand
 • 12 maanden € 10,90 per maand

Zo haalt EliteDating de nep profielen er snel uit en zijn jouw gegevens 100% veilig. EliteDating is erg betrouwbaar en ideaal als je opzoekt bent naar jouw ideale partner. Meer dan 70% van de singles hebben een universitair diploma. Elitedating.nl is dus zeker de moeite waard om te overwegen.


Artikelen over Elitedating

Hoe verbreek je een contact via een datingsite?

Hoe verbreek je een contact via een datingsite?

Hoe laat je iemand weten via een datingsite dat je geen interesse (meer) hebt? Stelregel is natuurlijk altijd dat je anderen behandelt zoals je zelf ook behandelt wenst te worden. En uiteraard is het ook niet geheel onbelangrijk in hoeverre jullie al contact met elkaar hebben gehad. Laat van je horen Als je een interesse bericht hebt ontvangen van iemand, maar wat niet wederzijds is, laat de ... [...]

De perfecte match, zoeken op karakter

De perfecte match, zoeken op karakter

Als je op zoek bent naar een nieuwe partner via een datingwebsite, heb je meestal al één of meerdere relaties achter de rug. Door deze ervaringen weet je heel goed wat je wel of juist niet in een toekomstige partner zoekt. Maar je bent wel op zoek naar die ene persoon waar je de rest van je leven mee wilt delen. Hoe weet je nu online of iemand daadwerkelijk bij je past? Je hebt bepaald ... [...]

5 Dating Tips voor de man

5 Dating Tips voor de man

Net zoals in het reallife daten wordt er ook in het onlinedaten meestal verwacht dat de man de jager is en de vrouw de prooi. Het is inderdaad een feit dat de man heel vaak de eerste stap zet, maar meestal nadat hij gezien heeft dat de vrouw bij zijn profiel gekeken heeft. Ook dit is in het echte leven heel vaak het geval; de vrouw kijkt, flirt wat en de man neemt de eerste stap tot een g ... [...]

Elitedating Reviews

  fake

  Ik ben een jaar lid geweest van Elitedating. Heb helaas net te laat opgezegd, twee dagen voor einddatum waardoor ik voor een extra maand nog even €129, 90 mag ophoesten. Ik wilde stoppen omdat ik de overduidelijk gegenereerde profielen meer dan zat was. Gemiddeld is denk ik een of twee van de per dag ontvangen profielen gegenereerd. Ze zijn te herkennen aan de verschillende combinaties van zinnen, zoals: Comfort is voor mij niet erg belangrijk. Daarom wil ik constant iets nieuws beleven en als het mogelijk is nieuwe mensen ontmoeten En Ik ben precies het tegenovergestelde van een eenling. Ik breng graag mijn tijd door met mensen en onderneem veel in de groep En Overzicht en regels spelen een grote rol in mijn leven. Deze worden voor een groot deel door mijn vriendenkring bepaald. en Ik ben precies het tegenovergestelde van een eenling. Ik breng graag mijn tijd door met mensen. Ik ben zorgzaam, liefhebbend en oprecht Hier wordt men dus bedonderd! Voor de duidelijkheid, er zijn zeker ook veel echte profielen maar dit geeft weinig vertrouwen.

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Nep profielen

  veel te duur

  Slecht, leverde itt andere sites geen enkele date op en na een jaar trokken ze me geld uit de portomonee door te stellen dat ik niet had opgezegd... TUIG!

  Sterke punten
  de reclamen

  Zwakke punten
  je komt er niet vanaf, kost VEEL TEVEEL!

  niet aan te raden

  Ik heb een jaar premiumlidmaatschap gehad en dus een hoop geld betaald. E darling adverteert dat als het niet lukt, je je geld terug krijgt. Dat is dus niet waar! Ze blijven volhouden dat ik niet aan alle voorwaarden voldaan heb en op mijn vraag aan welke, krijg ik geen antwoord. Ik kreeg veel voorstellen van mensen die in België wonen terwijl ik zelf had aangegeven niet te ver van Amsterdam. Volgens mij zijn de meeste profielen niet actief. Absoluut geen aanrader dus!

  Zwakke punten
  nepprofielen?

  niet doen

  geen fijne site gaat alleen om het geld + dat er geen mensen reageren DUS MENSEN NIET DOEN ECHT EEN AFRADER

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  als gratie s lid kan jer er niks mee,geen foto bekijken ,het gaat alleen maar om geld , +dat ik een tijdje lid ben geweest betaald berichten gestuurd maar geen antwoordt ben er klaar mee.

  duur

  veel vrouwen hebben geen foto. Vrij duur! Als ik alle lsingles van alle sites optel kom ik tot wel 3 á 4 miljoen singles!! O ja, wie controleert eigenlijk of je wel hoog opgeleid bent?

  Sterke punten
  niet veel

  Zwakke punten
  moet wachten tot je matchprofielen krijgt aangereikt

  erg slecht

  Ben net lid, wat een verschrikking. Maar een keuze mogelijkheden. Kan me niet voorstellen dat iemand hier kan slagen. Ben helaas nog een maand gebonden aan de site. Ben dus benieuwd, maar de eerste indruk is niet best.

  geen oog voor klanten

  meerdere mensen zouden bij je passen, maar lijkt nergens op gebaseerd te zijn. meerdere profielen lijken nep te zijn. er wordt vooral druk uitgeoefend op betaald lidmaatschap. het lijkt mij duidelijk dat het hen meer gaat om geld binnenhalen dan de klanten.

  Sterke punten
  ze proberen alle doelgroepen binnen te halen, terwijl ze dat niet lukt

  Zwakke punten
  de ene keer pretenderen ze specifiek voor hoger opgeleiden te zijn en een andere keer weer christelijk te zijn etc. jammer dat ze niet gewoon eerlijk zijn en dat het hen puur om het geld gaat!

  er klopt niets van

  n contact met anderen blijken sommigen helemaal niet overeen te komen met het profiel. ook blijken er nepprofielen te zijn, die blijkbaar door verschillende medewerkers gebruikt worden om te reageren. de site doet zich voor als o.m. christelijk om ook die doelgroep binnen te halen, terwijl de site helemaal niet christelijk is. deze leugen maakt al voldoende duidelijk dat zij meer bezig zijn met geld binnenhalen dan aan de klanten te denken. ik voel me misleid en bedonderd door hen. ook de klachtenregeling werkt slecht, omdat er geen of beperkte reactie komt op je klacht.

  Sterke punten
  kan niets leuks bedenken

  Zwakke punten
  de profielen kloppen niet

Bezoek Elitedating

Schrijf je eigen review