De nieuwste trend; daten voor cash!

De nieuwste trend; daten voor cash!

Betaald op date

De nieuwste trend; daten voor cash!
14 oktober 2020

Inhoudsopgave

In Amerika, het land van de onbegrensde mogelijkheden, is het al een tijdje een hype en nu ook in Nederland: een datingsite waar je kunt bieden voor een date. Eigenlijk is het een soort Marktplaats, met het grote verschil dat we het hier over mensen hebben.

Hoe gaat het precies in zijn werk? Als iemand op de website je bevalt en je zou graag met degene willen daten, dan kun je een bedrag bieden. Als dit bod uiteindelijk geaccepteerd wordt, betaal je dit aan de datingwebsite Date4cash. Nadat de date heeft plaatsgevonden, moeten jullie een foto van jullie samen als bewijs naar Date4cash sturen en zullen zij vervolgens het geboden bedrag aan jouw date uitkeren.

Succes of niet?

Doordat de website verder helemaal gratis is, zal het zeker heel veel mensen aanpreken en ook het feit dat als er mensen geld over hebben voor een date met jou dat als serieus kan worden beschouwd. Toch is het maar te bezien of deze vorm van daten in ons nuchtere kikkerlandje zal aanslaan. Want zeg nu zelf, waarom zou je geld willen bieden voor een date, terwijl er zoveel datingsites zijn waar je op normale wijze contact met leuke mensen kunt leggen en een date kunt plannen. En om nu als reden aan te geven dat op deze manier voor sommige mensen in hun ogen onbereikbare mensen bereikbaar worden, dat geeft toch wel een beetje een vreemde bijsmaak; je koopt iemand gewoon! Waar zien we dit toch meer?! 


Ben je toch nieuwsgierig geworden? Kijk dan op de website www.date4cash.nl en oordeel zelf. 

Bezoek Date4cash

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden