Pepper dating, kosten en informatie

Pepper.nl is een frisse datingwebsite dat speciaal ontwikkelt is door ervaren internetdaters. Je kunt op je profiel veel beeldmateriaal plaatsen, niet alleen van jezelf maar ook over je interesses; bijvoorbeeld jouw favoriete films, boeken of youtube filmpjes die jou aanspreken . Daardoor krijg je een heel beeldrijk idee over de andere profielen en zij over jou. Als betalend lid kun je op Pepper chatten en wat dan zo leuk is; tijdens het chatten komen jouw foto’s en beeldmateriaal in een carrousel met de foto’s van je chatpartner tevoorschijn. De hele sfeer op Pepper.nl is anders dan op de reguliere websites, net even wat anders wat het ook weer extra leuk maakt.

Afbeeldingen zeggen vaak meer dan woorden is het motto van datingsite Pepper. Op die manier kun je goed weergeven wie je echt bent en krijg je direct een goed beeld van de andere singles. Zo kom je niet voor verrassingen te staan bij je eerste date! De beelden die bij Pepper.nl zo belangrijk zijn, worden in een leuke collage gezet. Dit is een persoonlijke collage waardoor singles jou al direct beter leren kennen en jij ze ook. De collage bestaat uit verschillende foto’s van jou en jouw interesses. Je kunt er zo ver meegaan als je wilt. Zo kun je je lievelingseten toevoegen, gekke filmpjes, zotte foto’s… Dit maakt Pepper anders dan de meeste datingsites.

Pepper Full Member 

3 maanden 

€ 15,00

per maand

Bezoek nu
Pepper Full Member 

12 maanden 

€ 8,50

per maand

Bezoek nu
Gratis Pepper Dating

Helemaal gratis

€ 0,00

per maand

Probeer gratis

 

Wat is gratis op pepper.nl?

Op Pepper kan je gratis een profiel aanmaken, je matches bekijken en elkaar liken.

Pepper Sterke punten

 • Sfeervol met veel beelden
 • Ontwikkelt door ervaren internetdaters
 • Je kunt op een speelse manier vragen aan elkaar stellen

Pepper Zwakke punten

 • Als gratis lid kun je ontvangen berichten niet lezen

Pepper dating en mogelijkheden

De collage is niet het enige wat je plaats. Bij de collage schrijf je nog eens in het kort wie je bent. Voordat de mensen die niet zo origineel zijn bang worden. Het is standaardinfo zoals jouw leeftijd, beroep, opleidingsniveau, lengte etc. Er is ook een optie waar je kunt invullen wat je zoekt in je droom-man of -vrouw. Naast de standaardinfo is er interview. Pepper heeft de interessantste vragen uitgekozen die een origineel antwoord stimuleren. Je kunt zelf kiezen welke vragen je invult en welke niet.

Om je profiel helemaal af te maken doe je een persoonlijkheidstest. Doe dit op een rustig moment aangezien deze test het systeem van Pepper helpt om de ideale match te vinden. Na het invullen verschijnt er onderaan je profiel de uitslag van de persoonlijkheidstest.

Als dit allemaal is gebeurd, ben je helemaal klaar om de ideale match te vinden. Misschien vind je dit het veel werk om dit allemaal in te vullen, maar hard werk wordt beloond. Nu steek je er even tijd in. Zo weten mensen precies al wie je bent en hoef je dus geen tijd te verspillen aan mensen die waarschijnlijk toch niet bij jou zouden passen. Iedereen vult al deze info in waardoor je zoektocht een stuk gemakkelijker wordt! Elke dag worden er trouwens mogelijks nieuwe matches voor jou gezocht.

Nadat je een match hebt, kun je ermee chatten. Weet je niet goed wat te zeggen? Daar heeft Pepper een oplossing voor! Wanneer je met iemand begint te chatten verschijnen er verschillende foto’s van jouw collage en van je match. Zo kun je direct over iets praten en leer je de persoon al veel beter kennen.


Datingsite Pepper, de kosten

Op Pepper kun je gratis een profiel aanmaken, je matches bekijken, elkaar liken en ook zoeken naar andere Pepper leden. Wanneer je wilt chatten dan heb je een Full Membership nodig. De prijzen van Pepper kunnen verschillen door bepaalde acties. Wanneer je Full Member bent heb je meer mogelijkheden. Je kosten van een abbonement op Pepper zijn als volgt:

 • één maand Full Member €25 euro,
 • voor drie maanden betaal je €45
 • voor zes maanden betaal je €59,70
 • voor één jaar is het €102 euro.

Als je niet tevreden bent, kun je het altijd opzeggen. Binnen de 14 dagen ontvang je je geld nog terug. Anders moet je wel een deel betalen.

Verder vind je op Pepper nog verschillende tips vinden voor online daten. Zo hebben ze leuke ideetjes voor dates, maar ook hoe je nu het best aan online daten doet en hoe je een partner vindt. Pepper is zeker de moeite waard om te bekijken. Door alle informaties die je invult, is de kans heel groot dat je een partner vindt die echt bij jou past!


Artikelen over Pepper

Gratis en dan niets?

Gratis en dan niets?

Bij de meeste datingwebsites heb je als gratis lid nauwelijks mogelijkheden om iets te ondernemen. Dit is vaak vooraf vrij onduidelijk vooral doordat alle sites op hun homepage de gratis inschrijving profileren. Je schrijft je dus vervolgens in, maakt je profiel zo aantrekkelijk mogelijk, doet soms een persoonlijkheidstest die behoorlijk wat tijd in beslag neemt en dan ga je hoopvol op zoek na ... [...]

Pepper Reviews

  Ik wil zelf zoeken

  Wat eerst leuk leek blijkt een drama. Je zoekt je een ongeluk om de juiste match te vinden, omdat er geen filters zijn. Pepper is zo arrogant om voor jou te zoeken, het koste je veel tijd om tussen de teksten door te lezen dat het gewoon niks is.

  Sterke punten
  uitgebreide persoonlijke vragen

  Zwakke punten
  Pepper wil jou sturen!!!! Je kan niet filteren op bijvoorbeeld lengte!!! Talenkennis!!

  Weinig response

  Geen antwoord gekregen op gestuurde berichtjes, je kan niet zien of iemand het uberhaupt kan lezen of gelezen heeft.

  Sterke punten
  Op zich lijkt het een goede vlotte site

  Zwakke punten
  Je kan niet zien wie een betalend lid is

  Minder mannen dan verwacht

  Ik sta nu 2 maanden ingeschreven, in het begin vond ik het wel heel leuk, maar inmiddels merk ik wel dat er niet zo heel veel nieuwe mannen bij komen, dat ik elke keer naar dezelfde gezichten zit te kijken. Misschien ben ik wel te ongeduldig en verwacht ik teveel. Ik vind Pepper wel heel leuk qua opzet.

  Sterke punten
  Dat je heel duidelijk kunt zien wat iemand zijn interesses zijn

  Zwakke punten
  Niet zo heel veel nieuwe matches

  Echt de leukste

  Dit vind ik echt de leukste datingsite, waarvan ik denk dat als ik een partner online moet vinden, de grootste kans is via Pepper.

  Sterke punten
  Is gewoon leuk en leuke dates

  Laagdrempelig

  Leuke site met een andere opzet dan anderen. Goed ingevuld geeft dit een goed en compleet beeld van iemand. Ook fijn is het laagdrempelig kunnen reageren. Aanbod is voldoende, maar Pepper werkt nog aan naamsbekendheid

  Sterke punten
  Fris en anders!

  Zwakke punten
  Webtechnisch kan het beter zoals b.v. kunnen inzoomen op afbeeldingen of deze kunnen verschuiven.

  Makkelijk

  4 dates gehad, allemaal gezellig en in principe goede matches. Helaas nog geen wederzijdse 'more than like' gevonden :-)

  Sterke punten
  Foto's laten zien wie je bent
  Geen grappig bedoelde profielteksten
  De Facebookinsteek met 'vind ik leuk'- mogelijkheid (makkelijke manier om op iemand te reageren)

  Leuke site!

  Leuke site!

  Sterke punten
  speelse omgeving
  knappe mannen ;-)
  makkelijk te gebruiken

  Echt een leuke datingsite

  Leuke contacten, mag wel wat bekender worden zodat er meer mensen zich gaan inschrijven. Is echt een leuke datingsite.

  Sterke punten
  Door de reclames op deze site beland, leuk en anders
  Je krijgt een leuk beeld van iemand en zijn interessess

  Bij toeval

  Bij toeval op de datingsite van Pepper beland en hij viel me direct op. Zo anders qua opzet en benadering, hoop dat het steeds bekender word en dat er dan ook meer vrouwen in gaan schrijven, want die zijn er nog niet zo heel erg veel.

  Sterke punten
  Leuke opzet met zelfgekozen filmpjes en foto's

  Zwakke punten
  Er staan nog niet ontzettend veel dames op en dat is jammer want dit is echt een leuke datingsite

  Leuk en interactief

  Je komt zoveel meer te weten over de ander, door de mogelijkheid om films, foto's en andere dingen van Youtube enzo op je eigen pagina te plaatsen. Ook de vragen die je kunt beantwoorden zijn leuk en grappig, waardoor je ook een beeld kunt krijgen hoe de ander is.

  Sterke punten
  Gewoon leuk en anders dan anders

  Zwakke punten
  Niets

Bezoek Pepper

Schrijf een review