Nieuwerelatie

Nieuwerelatie.nl is een volledig Nederlandse datingsite, waar alle profielen handmatig gecontroleerd worden op betrouwbaarheid en oprechtheid. De website is duidelijk en overzichtelijk  en ook als gratis lid kun je andere profielen op je gemak bekijken. In het chatcafé kunnen alle leden, betaald en gratis, op een leuke manier in contact met elkaar komen en op deze manier kun je op een ongedwongen manier nieuwe mensen leren kennen. Tevens biedt deze datingsite de mogelijkheid om ter kennismaking je voor slechts een week in te schrijven.

In principe is Nieuwerelatie.nl kan iedereen zich inschrijven, maar de gemiddelde leeftijd van ingeschreven leden is 40+.   

Nieuwe relatie.nl is nog wat minder bekend, maar heeft zeker de potentie om heel groots te worden. Vooral door de transparantie en eerlijkheid, die deze website uitstraalt en ook binnen een (nieuwe) relatie niet geheel onbelangrijke items, maakt een inschrijving op nieuwerelatie.nl tot een uitstekende keuze. 

Wat is gratis op Nieuwerelatie?

Op nieuwerelatie.nl kun je als gratis lid profielen en foto's bekijken, interesse berichten versturen en chatten in het Chatcafe.

Nieuwerelatie Sterke punten

 • Er is een fotomuur, waar je in één oogopslag veel andere leden kunt zien
 • Een chatcafé waar je makkelijk en ongedwongen nieuwe contacten maakt
 • Een serieuze datingsite, voornamelijk op 40+ gericht, met een persoonlijk gevoel

Nieuwerelatie Zwakke punten

 • Onder de 40 niet welkom

Artikelen over Nieuwerelatie

Wel of niet voorbereiden op een avondje speeddaten

Wel of niet voorbereiden op een avondje speeddaten

Het steeds populairder wordende fenomeen speeddaten wil zeggen dat je op een avond ongeveer 15 à 20 korte dates hebt van 3 minuten met andere singles. Sommigen zullen zeggen dat je er blanco naar toe moet gaan en het op je af moet laten komen. Dat is voor de makkelijke praters onder ons inderdaad geen probleem. Maar ben je wat verlegen en/of onzeker dan is het geen gek idee om je toch enigszins v ... [...]

Nieuwerelatie Reviews

  niets voor mij

  Het lijkt serieus maar het is gebakken lucht. Er keek niemand naar mijn profiel maar er zijn duizenden mensen lid...zogezegd....Of ik ben zooooo lelijk of er klopt iets niet.

  Sterke punten
  foto muur

  Zwakke punten
  GEEN ACTIE

Bezoek Nieuwerelatie

Schrijf een review