Match4me is een datingwebsite waar mensen ingeschreven staan die hoger opgeleid zijn. Een website met heel veel leuke mogelijkheden om contacten te kunnen leggen. Naast het zoeken naar profielen voor een date, vriendschap of relatie, kun je ook persoonlijke blogs lezen over wat andere leden bezighoudt. Ook kun je oproepen plaatsen als je iets leuks wil organiseren met andere singles die ingeschreven staan. Denk daarbij aan een gezamenlijk etentje, bioscoop bezoek, een vakantie of andere interessante activiteiten. Ook als gratis lid kun je profielen zoeken met jouw eigen wensen en interesse berichten sturen. Een goede site met alleen maar gelijkgestemden, alhoewel dat uiteraard niet te bewijzen is.

Wat is gratis op Match4me?

Je eigen profiel samenstellen met maximaal 5 foto's, je eigen zoekprofiel samenstellen, onbeperkt zoeken naar profielen, onbeperkt ontvangen berichten, per dag maximaal  10 interesse berichten versturen per dag, oproepen bekijken en reageren op berichten van leden met een volledig lidmaatschap. 

Match4me Sterke punten

  • Je kunt oproepen plaatsen als je iets wilt organiseren, zoals een gezamenlijke vakantie of etentje
  • Things to share, waarin je ervaringen en blogs van andere daters kunt lezen
  • Er worden speeddate avonden georganiseerd onder leden
  • Er bestaat een mogelijkheid om gecontroleerd lid te worden, maar ook andere leden kunnen dit doen, wat een betrouwbaar gevoel geeft

Match4me Zwakke punten

  • Als gratis lid kun je geen persoonlijke berichten sturen, maar alleen interesse berichten versturen
  • Als gratis lid kun je niet chatten

Match4me, hoe werkt het?

De naam ‘Match4me’ geeft al duidelijk weer wat je van deze site kunt verwachten. Je kunt er dus vanuit gaan dat je hier heel simpel je ideale match vindt. Een groot voordeel is dat je Match4me ook kunt gebruiken op jouw smartphone. Zo blijf je in contact staan met mogelijk nieuwe matches en mis je zeker niets!

Match4me is een heel simpele datingsite voor hoger opgeleiden. Een account aanmaken is zo gebeurt! Je geeft je geslacht aan, wat je zoekt, verzint een leuke nickname, voer dan nog even je e-mailadres in en verzin een wachtwoord. Zo snel heb je een profiel en kun je opzoek gaan naar jouw ideale hoog opgeleide partner. Je kunt er zeker van zijn dat alleen maar in contact komt met hoog opgeleide mensen. Match4me controleert namelijk helemaal handmatig elke gebruiker die op het platform zit. Zo kunnen ze de nep profielen er gemakkelijk uithalen. Dit maakt het online daten voor jou nog leuker!

Een leuk weetje is dat Match4me een internationale organisatie is. Zo kun je ze vinden in Nederland, België, Zweden, Denemarken en Noorwegen. Het fijne is dat ze zich wel echt richten op de lokale markt. Hiermee wordt bedoeld dat ze belang hechten aan de manier van dating bij sommige mensen. Belgen daten namelijk anders dan Nederlanders. Daar houden ze dus rekening mee. Ze gaan daar best ver in. Ze passen zelfs heel hun website aan voor verschillende landen. Op die manier heeft iedereen het naar zijn zin op de site van Match4me.

match4medating


Match4me, een veilige keuze

Match4me brengt je in contact met mogelijke partners. Je kunt een persoonlijke blog aanmaken op Match4me. Om meer mensen aan te trekken gebruiken ze Twitter. Ze volgen sociale media op de voet zodat jij daar een groot voordeel uit kunt halen.

Verder vinden ze het bij Match4me ook heel belangrijk om een goede klantenservice te hebben. Daarom staan ze ook altijd voor jou klaar en beantwoorden ze al je mailtjes. Wanneer ze een mailtje krijgen proberen ze zo snel mogelijk en persoonlijk te antwoorden. Dit doen ze ook heel zorgvuldig. Ze hechten veel belang aan jouw privacy daarom controleren ze alle profielen handmatig. Zodat jij helemaal veilig bent.


Match4me, prijzen en kosten

Hoewel veel dingen gratis zijn bij Match4me moet je voor bepaalde functies toch wat betalen. Het is niet gratis om persoonlijke berichten te sturen, zien wie je profiel bezocht heeft, gebruik te maken van messenger, gebruik te maken van Things2Share… Om van deze functies te kunnen genieten heb je dus een volledig lidmaatschap nodig. Een volledig lidmaatschap heb je voor

  • één maand aan 29,95 euro,
  • voor drie maanden betaal je 19,95 euro per maand,
  • voor zes maanden betaal je 14,95 euro per maand en
  • voor één jaar betaal je 9,95 euro per maand.

Bij Match4me is het voordeliger als je meer koopt dan minder.

Ben je nog niet overtuigd? Neem dan zeker eens een kijkje op de site van Match4me. Er staan verschillende succesverhalen geschreven die je zeker eens gelezen moet hebben. Eens je ze hebt gelezen, zul je niet meer twijfelen! Neem zeker eens een kijkje op de site.

Probeer gelijk Match4me


Match4me Reviews

Bezoek Match4me

Schrijf een review