Qupid

Qupid is een online platform waar je meer dan tienduizenden mensen vindt die opzoek zijn naar erotisch contact, zonder verplichtingen. Deze site is dus perfect voor jou wanneer je ouder dan 18 bent en opzoek bent naar een vriendschap, een contact of toch iets meer.

Zit je met vragen, onzekerheden of problemen? Dan kun je altijd bij Qupid terecht! Hun klantenservice is 24/7 open en ze helpen je maar al te graag verder! Alle vrage worde met zorg en discretie behandeld. Daarbij kun je een antwoord verwachten binnen de 24 uur. Er werkt een heel team bij Qupid die profielen controleren. Alle nepprofielen worden eruit gehaald. Op die manier heb je enkel contact met mensen die oprecht zijn.

Qupid Sterke punten

  • 24/7 Klantenservice
  • Dating tips en trucs
  • Van vriendschap tot erotische chat

Qupid Zwakke punten

  • Credit systeem

Qupid account en kosten

Het is heel simpel om een account aan te maken op Qupid. Je geeft een e-mailadres, een wachtwoord en je hebt je gratis ingeschreven! Nadat je je e-mailadres bevestigd hebt, kun je beginnen met het posten van foto’s, berichten versturen en leuke contacten gaan zoeken! Een ander groot pluspunt is dat dit alles kan op zowel de computer als de gsm! Let wel op, berichten versturen op Qupid is niet gratis. Hiervoor betaal je €0,90 tot €1,40 per bericht.

Het versturen van een flirt kost één credit. Een wink kan wel kosteloos verstuurd worden.

Qupid.nl biedt verschillende creditpacks aan:

  • CreditPack 8, kosten € 10,00
  • CreditPack 25, kosten € 27,50
  • Creditpack 45, kosten € 47,50
  • Creditpack 100, kosten € 95,00
  • Creditpack 250, kosten € 225,00


Qupid tips

Verder vind je op de site van Qupid enkele tips. Zo zeggen ze dat het heel belangrijk is dat je een echte man, zelfzeker en eenvoudig bent. Met een echte man zijn bedoelen ze het dat het belangrijk is dat je een vrouw een compliment geeft wanneer ze goed gekleed is. Of houd de deur eens haar open. Zelfverzekerd zijn spreekt voor zich. Zelfvertrouwen vindt iedereen aantrekkelijk. Praat over dingen waar jij je comfortabel bij voelt en die je date interessant vinden. Zoals eerder vermeld is het belangrijk dat je eenvoudig bent. Ga rustig iets drinken. Op een eerste date moet je niet direct gaan dineren. Een simpele date is meestal een goede keuze. Als je date dan tegenvalt kun je ook sneller weggaan in plaats van dat je anders er nog een hele avond moet bijzitten. En wanneer je date meevalt kun je er nog altijd voor kiezen om de date verder te zetten en misschien toch iets te gaan eten.

Qupid krijgt veel positieve beoordelingen en dat is niet zo gek aangezien het slaagpercentage zo hoog is. Neem zeker eens een kijkje op deze site!

Neem een kijkje bij Qupid


Qupid Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Qupid.

Bezoek Qupid

Schrijf een review