Metjou

Het voordeel van online daten is dat jij zelf bepaald wanneer je toe bent en of je toe bent aan een date in ‘real life’. Op je eigen gemak chatten met andere singles, op een prettige manier nieuwe mensen leren kennen en dat allemaal in je eigen tempo. Dat is ook het motto van de datingwebsite metjou.nl. Veel singles die hier ingeschreven staan zijn serieus op zoek naar een nieuwe relatie, dus een redelijke kans van slagen om hier een toekomstige partner te vinden. Metjou.nl is onderdeel van het grote netwerk Safe datingnetworks, met veel ervaring en  knowhow op het gebied van online daten.

Wat is gratis op metjou?

Het is helemaal gratis om een profiel aan te maken. Op dit profiel kun je enkele leuke foto’s van jezelf plaatsen en van dingen die je interesseren. Zo krijgen andere mensen al direct een beeld van hoe je bent. Verder is het ook mogelijk om met een gratis profiel andere profielen te bekijken, knipogen te sturen, zoeken, matches bekijken. Voor uitgebreider te zoeken, te chatten en de FotoZapper te gebruiken heb je een betalend account nodig.

Metjou Sterke punten

  • Je kunt een VIP-abonnement afsluiten voor slechts 2 weken, handig om het uit te zoeken of deze datingsite goed bij jou past
  • Onderdeel van het grote netwerk safedatingnetworks.nl, hierdoor veel ervaring.

Metjou Zwakke punten

  • Je kunt als gratis lid geen berichten lezen en persoonlijke berichten sturen

Waarom MetJou? De mogelijkheden

Met uitgebreid zoeken kun je eenvoudig op verschillende criteria zoeken die je belangrijk vindt. Zo kun je zoeken naar lengte, gewicht, kleur ogen, opleiding en er zijn nog vele andere mogelijkheden. Op die manier vind je echt de partner die bij jou past.

De FotoZapper is een leuke en handige functie. Je krijgt iemand zijn profielfoto te zien met daar wat info bij. Op basis van de foto en de info kun je beslissen of je geïnteresseerd bent in deze persoon of niet. Wanneer je elkaar allebei leuk vindt dan heb je een match en kun je contact opnemen met deze persoon. Zo vind je snel en gemakkelijk een mogelijke partner!


Metjou.nl Kosten en veiligheid

Om gebruik te kunnen maken van de FotoZapper en de andere leuke functies heb je een abonnement nodig. Bij Metjou kost een abonnement voor

  • één maand 24,99 euro per maand,
  • voor twee maanden 19,99 euro per maand en
  • voor vier maanden 14,99 euro per maand.

Hoe meer je ineens koopt hoe voordeliger het is.

metjou

Metjou hecht veel belang aan goede privacy en veiligheid. Daarmee kunnen ze jou garanderen op een veilige online date ervaring. Zo kun je met een gerust hart op zoek gaan naar de ware. Mocht je hierover nog vragen hebben dan kun je altijd terecht bij de klantenservice van Metjou. Ze helpen je graag verder met al jouw vragen!


Succesverhalen op MetJou

Op Metjou worden de succesverhalen geplaatst van mensen die de liefde hebben gevonden dankzij deze datingsite. Als je dus nog niet overtuigd bent of deze datingsite iets voor jou is dan kun je zeker deze verhalen lezen en dan word je zo overgehaald! Op Metjou zitten er veel mensen waardoor de kans groter is dat je iemand leuk vindt!

Kortom Metjou is de ideale datingsite als je opzoek bent naar liefde, een date of een goede vriendschap. De succesverhalen die je op hun site kunt vinden spreken voor zich. Verder Metjou is veilig en betrouwbaar. Waardoor deze datingsite wel eens de perfecte keuze voor jou kan zijn!

Neem een kijkje bij MetJou!


Metjou Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Metjou.

Bezoek Metjou

Schrijf een review