Het Grandcafe

Als je opzoek bent naar de perfecte match dan is HetGrandCafé.nl misschien wel iets voor jou! HetGrandCafé is een gezellige online ontmoetingsplaats voor singles. Daarbij is het één van de oudste datingsites van Nederland. Op deze site kunnen mannen en vrouwen boven de 35 jaar op zoek gaan naar hun ideale match of naar een goede vriendschap. Je kunt het allemaal vinden bij HetGrandCafé.

Op dit moment vind je net iets meer mannelijke leden dan vrouwelijke leden op HetGrandCafé. Toch zijn er niet frappant meer mannen dan vrouwen op de site. Zo zijn 48% van de leden zijn vrouwen en 52% van de leden zijn mannen.

Het Grandcafe Sterke punten

  • Niet duur
  • Goede man / vrouw verhouding
  • Persoonlijke coaching

Het Grandcafe Zwakke punten

  • Niet een hele grote datingsite

Het Grandcafee mogelijkheden en informatie

Bij HetGrandCafé is succes verzekerd. Er zijn gemiddeld meer dan 350 matches per week. Elke week komen er telkens meer dan 20 nieuwe leden bij. Hierdoor heb je een grote kans dat je jouw partner zult vinden op deze online ontmoetingsplaats. Je kunt er zeker van zijn dat deze datingsite erg veilig is. Ze gaan bij HetGrandCafé veilig om met je gegevens en daarbij bepaal jijzelf welke gegevens je voor andere mensen zichtbaar maakt. Alleen de gegevens die je invult bij je profiel zijn zichtbaar voor andere leden. Zo kunnen andere leden niet je adres of andere persoonsgegevens zien. Je foto is ook alleen maar zichtbaar voor ingeschreven stamgasten.

Verder kun je er zeker van zijn dat er bij HetGrandCafé vooral fatsoenlijke mensen zitten. Er geldt namelijk een etiquette over hoe je met andere leden moet omgaan. Wanneer er klachten binnenkomen over iemand die aanstootgevende of racistische taal gebruikt dan controleren ze direct de klacht en beslissen ze of die persoon nog toegang heeft tot HetGrandCafé of niet. Op die manier zorgen ze ervoor dat het een fijne en gezellige ontmoetingsplaats blijft voor iedereen.


Het Grandcafe kosten en tarieven

Het is heel simpel om ‘stamgast’ te worden bij HetGrandCafé. Je geeft even je voornaam en achternaam, verzint een leuke gebruikersnaam, stelt een wachtwoord in en je bent vertrokken! Het is wel niet gratis om deel te nemen aan HetGrandCafé. Voor een lidmaatschap betaal je 7,50 euro per maand. Je krijgt echter als welkomsactie de eerste 7 dagen gratis. Wanneer je niet direct wilt betalen voor een datingsite dat je niet kent, kun je ook een kijkje nemen op hun site. Ze vermelden geregeld leuke welkomsacties waardoor je de site soms een week gratis kunt testen en extra begeleiding van een datingcoach krijgt. Dit zorgt ervoor dat je HetGrandCafé helemaal kunt bekijken en zien of het wel iets voor jou is. Wanneer je het maar niets vindt, is het heel gemakkelijk om je account te verwijderen.

Probeer zeker de gratis proefperiode en misschien heb je wel je nieuwe datingsite gevonden en voor dat je het weet misschien wel een nieuwe partner of een goede vriendschap!

Nog geen lid? Meld je dan gratis aan!


Het Grandcafe Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Het Grandcafe.

Bezoek Het Grandcafe

Schrijf een review