Datingeasy ervaringen, kosten en informatie

Fair play is Datingeasy hun motto. Hiermee bedoelen ze dat je alleen maar contact komt met mensen die oprecht zijn en net zoals jij opzoek zijn naar een vaste relatie. Ze hebben bij Datingeasy een heel team die opzoek gaat naar nepprofielen. Zo worden alle profielen snel en gemakklijk verwijderd waardoor jouw online date ervaring helemaal top is!

Contact met de klantenservice en de mensen die de site beheren is erg gemakkelijk. Dit is een groot pluspunt aangezien ze met de feedback die je kunt geven, de datingsite helemaal naar wens kunnen maken.

De meeste mensen die op Datingeasy zitten, hebben de leeftijd van 25 tot 50 jaar. Een profiel maken is ook heel eenvoudig. Met enkele klikken ben je al online aan het daten. Maak je profiel zo volledig mogelijk. Voeg wat leuke weetjes toe, foto’s… Je inzet wordt zeker beloond. Zo vind je in no-time je ideale partner.

Datingeasy Sterke punten

  • Persoonlijke datingsite
  • Nadruk op veiligheid
  • Feedback mogelijk voor verbeteringen

Datingeasy Zwakke punten

  • Minder opties en functies dan andere datingsites

Datingeasy, functies en mogelijkheden

Bij Datingeasy vinden ze jouw veiligheid erg belangrijk. Zo gaan ze veilig om met je gegevens en zorgen ze ervoor dat alles heel betrouwbaar gebeurt.

Het aantal opties en functies Datingeasy is niet heel erg uitgebreid, maar je hebt wel een leuke functie genaamd de FotoZapper. Met de FotoZapper zie je een foto van iemand en kun je die leuk vinden of niet leuk vinden. Wanneer je een match hebt, dit is wanneer je elkaar hebt leuk gevonden, krijg je het te zien en kun je met elkaar chatten. Op die manier kun je snel door profielen gaan en zie je direct wie deze mensen zijn. Als je gebruik wilt kunnen maken van deze functie moet je een premium lidmaatschap aanschaffen.


Datingeasy, hoe duur het is precies?

Met een premium lidmaatschap kun je niet alleen de FotoZapper gebruiken, maar heb je ook toegang tot veel meer functies dan een standaard lidmaatschap. Zo kun je ook berichten sturen, uitgebreid zoeken, berichten lezen en zoeken op trefwoorden. Het laatste is erg handig. Door te zoeken op trefwoorden heb je meer kans dat je een profiel vindt dat bij jou past. Voor een premium lidmaatschap betaal je voor:

  • één maand 24,99 euro per maand,
  • voor twee maanden 19,99 euro per maand
  • voor vier maanden 14,99 euro per maand.

datingeasy

Als je nog niet overtuigd bent dan vind je op Datingeasy enkele succesverhalen. Hierbij vertellen mensen hun verhaal met Datingeasy en hoe ze de ware hebben gevonden op de site. Je kunt de site zeker uitproberen. Je kunt starten met een gratis profiel. Als je dan tevreden bent, kun je voor het premium lidmaatschap gaan zodat je contact kunt opnemen met mogelijke toekomstige partners. Wanneer het toch niet zo je ding is, kun je je account zonder problemen verwijderen. Het is dus zeker het proberen waard!

Probeer nu gelijk!


Datingeasy Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Datingeasy.

Bezoek Datingeasy

Schrijf een review