Seniorengeluk

Waarom is Seniorengeluk anders dan de andere datingsites? Dit is omdat Seniorengeluk gericht is op ouderen. Bij de meeste datingsites zijn er niet echt doelgroepen of richten ze zich op een heel specifieke doelgroep.

Alle accounts worden gecontroleerd door Seniorengeluk. Dit wordt automatisch en handmatig gedaan. Zodanig dat ze jou kunnen verzekeren dat er geen nepprofielen op deze site zitten. Mocht je een profiel tegenkomen dat niet echt lijkt, kun je dit profiel melden. Dan bekijken de moderatoren of het een echt profiel is en trekken zij de nodige conclusies. Het account wordt verwijderd indien het om een nepprofiel gaat.

Seniorengeluk Sterke punten

  • Datingsite speciaal voor ouderen
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Goede controle op profielen

Seniorengeluk Zwakke punten

  • Er zijn goedkopere opties

Seniorengeluk kosten en tarieven

Het is helemaal gratis om je aan te melden op Seniorengeluk. Het is in enkele klikken gebeurd. Met een gratis profiel is het mogelijk om profielen te bekijken, standaardberichten te sturen, foto’s te plaatsen, hoofdfoto’s te bekijken en op zoek te gaan naar leuke matches. Als je gebruik wilt maken van alle functies heb je een betalend lidmaatschap nodig. Met dit lidmaatschap kun je zelf berichten sturen, chatten, berichten lezen, extra foto’s sturen, uitgebreid zoeken en zoeken op een trefwoord. Deze laatste zijn erg handig om jouw ideale partner online te kunnen vinden. Dit is een betalend lidmaatschap en hiervoor betaal je voor

  • 14 dagen 15,99 euro,
  • voor 30 dagen 27,99 euro en
  • voor 90 dagen 59,99 euro.

Daten op Seniorengeluk is veilig. De site is aangesloten bij CBP, wat staat voor College Bescherming Persoonsgegevens, en garandeert hierdoor je privacy en veiligheid. Verder kun je op de site ook nog enkele tips lezen over veilig en anoniem daten. Mocht je toch nog verdere vragen hebben dan staat de hulpdesk van Seniorengeluk voor je klaar.


Seniorengeluk mogelijkheden en opties

Zoals eerder vermeld zijn er enkele zoekfuncties waarvan je gebruik kunt maken. Deze zijn erg handig. Zo kun je zoeken op bepaalde criteria zoals geslacht, leeftijd en land, maar je kunt ook uitgebreider gaan zoeken. Zo kun je zoeken op lengte, gewicht, opleiding en zelfs op de kleur ogen. Op die manier vind je snel iemand die perfect bij je past.

Mocht je toch nog niet overtuigd zijn dan kun je altijd naar de site van Seniorengeluk gaan en bekijken of het iets voor je is. Je kunt bijvoorbeeld eerst een gratis account aanmaken en wanneer je het leuk vindt, kunt je voor een betaald lidmaatschap gaan zodat jij de ware vindt. Op de site van Seniorengeluk vind je succesverhalen terug van andere gebruikers die hun liefde hebben gevonden dankzij deze datingsite. Er staan ook leuke foto’s bij. Dit lezen kun je de moed geven wanneer je ze zou verloren zijn.

Daarbij is de site net zoals andere datingsites alleen is het gebruiksvriendelijker met de vele tips en veiligheidsvoorwaarden. Om echt goed gebruik te kunnen maken van deze site is een betaald lidmaatschap wel van belang. Zo kun je op latere leeftijd terug opzoek gaan naar een mooie vriendschap of een nieuwe liefde.

Neem gelijk een kijkje bij Seniorengeluk!


Seniorengeluk Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Seniorengeluk.

Bezoek Seniorengeluk

Schrijf een review