Match4me.nl

Naar de website + Plaats een beoordeling
 • 2 x geen mening
 • 1 x afgeraden

Match4me is een datingwebsite waar mensen ingeschreven staan die hoger opgeleid zijn. Een website met heel veel leuke mogelijkheden om contacten te kunnen leggen. Naast het zoeken naar profielen voor een date, vriendschap of relatie, kun je ook persoonlijke blogs lezen over wat andere leden bezighoudt. Ook kun je oproepen plaatsen als je iets leuks wil organiseren met andere singles die ingeschreven staan. Denk daarbij aan een gezamenlijk etentje, bioscoop bezoek, een vakantie of andere interessante activiteiten. Ook als gratis lid kun je profielen zoeken met jouw eigen wensen en interesse berichten sturen. Een goede site met alleen maar gelijkgestemden, alhoewel dat uiteraard niet te bewijzen is.

Wat is gratis op Match4me?

Je eigen profiel samenstellen met maximaal 5 foto's, je eigen zoekprofiel samenstellen, onbeperkt zoeken naar profielen, onbeperkt ontvangen berichten, per dag maximaal  10 interesse berichten versturen per dag, oproepen bekijken en reageren op berichten van leden met een volledig lidmaatschap. 

'Match4me, speciaal voor hogeropgeleiden met diverse interessante extra’s'

Sterke punten:
 • Je kunt oproepen plaatsen als je iets wilt organiseren, zoals een gezamenlijke vakantie of etentje
 • Things to share, waarin je ervaringen en blogs van andere daters kunt lezen
 • Er worden speeddate avonden georganiseerd onder leden
 • Er bestaat een mogelijkheid om gecontroleerd lid te worden, maar ook andere leden kunnen dit doen, wat een betrouwbaar gevoel geeft

Minder sterke punten:
 • Als gratis lid kun je geen persoonlijke berichten sturen, maar alleen interesse berichten versturen
 • Als gratis lid kun je niet chatten
Redactiescore:
 • Gemiddeld 7,9
 • Gebruiksvriendelijk 7,9
 • Betrouwbaar 8,0
 • Match aanbod voldoende 7,7
volledig lidmaatschap
 • 1 maand € 17,95 p.m.
 • 3 maanden € 13,35 p.m.
 • 6 maanden € 9,99 p.m.
 • 12 maanden € 7,50 p.m.
Gratis inschrijving
Reacties van bezoekers (5)

Ervaring met Match4me.nl ? + Plaats een beoordeling

Rob 31 jaar

Geplaatst op: 20-11-2012

Algemeen:

Best wel een aardige website maar ik heb het toch niet zo op het vinden van een relatie via het internet

Leuk aan Match4me.nl
 • netjes en overzichtelijk
Minder leuk aan Match4me.nl
 • liever daten in het echt
Rob heeft geen mening over Match4me.nl
Een heer 49 jaar

Geplaatst op: 22-11-2012

Algemeen:

Fijne website. Ik heb niet heel veel ervaringen met andere sites, maar deze is best goed. Ik hoor weleens slechte verhalen over datingwebsites dat het veel nep is enzo, deze ervaringen heb ik niet.

Leuk aan Match4me.nl
 • Er worden leuke uitjes voorgesteld en kun je ook zelf regelen
Minder leuk aan Match4me.nl
 • Geen idee
Een heer raadt Match4me.nl aan
Maantje 43 jaar

Geplaatst op: 03-12-2012

Algemeen:

Ik vind persoonlijk dit 1 van de betere datingsites in Nederland.

Leuk aan Match4me.nl
 • Op een prettige manier in contact komen met andere singles
Minder leuk aan Match4me.nl
 • -
Maantje raadt Match4me.nl aan
patrik 45 jaar

Geplaatst op: 11-02-2013

Algemeen:

ER staan mannen op zoals een GEERT die gaat eerst imponeren van ja ik werk bij de politie(vinden vrouwen al spannend natuurlijk) Dan dat zijn pa dominee is hij woond in hellevoetsluis vervolgens wil hij gelijk met ze afspreken en dat doet hij niet met 1 maar meerdere geef zijn telefoon nummer of wil op skype.Pas op voor die man hij wil alleen maar een avontuurtje en dan nog niet veilig ook dus wie weet wat je er van oploop of wat hij al heb!!! hij gaat vooral ook in op nette dames die een relatie willen.Kijk uit hij neem je in de maling! En je loop risico`s. zijn naam is iets met stress.Ik ga dit op alle datingsites zetten want hij zit niet alleen op deze.Maar die snapte je al natuurlijk.

Leuk aan Match4me.nl
Minder leuk aan Match4me.nl
patrik heeft geen mening over Match4me.nl
Martin 41 jaar

Geplaatst op: 21-04-2014

Algemeen:

Dit is een update van mn eerdere review. Ik heb de sitebeheerders gevraagd wat de verhouding betalende man/vrouw is. Zij gaven mij aan dat deze informatie niet nodig is omdat het aanbod zichtbaar is en iedereen (zowel gratis als betalend) op verzonden berichten kan reageren. Ik ben het daar niet mee eens. Binnen mijn regio zijn er naar mijn mening niet zo veel vrouwen die aan mijn matchcriteria voldoen, dus als daar een overschot aan mannen op reageert is het een kansloze exercitie en ga ik dus niet over op een betaald abonnement. Ik vermoed dus dat ook hier de verhouding man/vrouw zoek is wat niet alleen blijkt uit het antwoord van de beheerders maar ook uit het feit dat: - mn profiel werd in de eerste week regelmatig bezocht maar na 2 weken bijna niet meer (verzuipt kennelijk in het overschot mannen), ondanks frequent inloggen - mn ex (notabene zonder foto en met nauwelijks tekst) krijgt wel berichten. Hier reageert ze overigens niet op omdat ze op het moment geen interesse heeft. Zou dus zowiezo goed zijn om te kunnen zien of iemand een betalend member is of niet. Heel sympathiek dat je als gratis member kan reageren op een bericht dat een betalende member stuurt, maar dit is denk ik vooral bedoeld voor de vrouwen; zij hebben immers de beschikking tot een overschot mannen, altijd wel betalende tussen. Ik kreeg als gratis member alleen maar een reactie van een cougar. Kortom: leuke etalage aan (goedkope?) vrouwen die ik aantrekkelijker vind dan op relatieplanet en lexa. Etalage nodigt daarom uit tot aankoop van een abonnement maar gaat dat wat opleveren? Ematching zelf geeft aan dat je daar 3 maanden tot 6 maanden nodig voor hebt.......tel uit je winst. Goede nieuws voor ematching is dat sites als lexa en relatieplanet met het zelfde probleem kampen, maar dat daar het aanbod aan vrouwen kwalitatief zichtbaar minder is, dus als je je perse ergens betaald wilt inschrijven is e-matching wellicht de minst slechtste.

Leuk aan Match4me.nl
Minder leuk aan Match4me.nl
Martin raadt Match4me.nl niet aan