Alleenstaande-mamas

Alleenstaande mammas is een datingsite die speciaal gericht is op alleenstaande ouders, dat schept een band, je hoeft bepaalde dingen meestal niet uit te leggen en je snapt elkaar beter. Dit kan een hele prettige basis vormen voor een nieuwe relatie of vriendschap. Aangezien je je kinderen liever niet wilt weghalen uit hun vertrouwde omgeving, kun je op alleenstaande mamas.nl de profielen op afstand van je eigen woonplaats zoeken. Op de meeste datingsites kun je alleen op provincie zoeken, maar dan kunnen de afstanden uiteindelijk toch nog heel groot zijn. In je eigen tempo op zoek gaan naar de ideale partner, een vertrouwde gedachte. 

Wat is gratis op Alleenstaande mammas?

Je kunt gratis een profiel aanmaken, foto’s plaatsen, standaard zoeken naar profielen en een hoofdfoto bekijken en een standaard berichten sturen.

Alleenstaande-mamas Sterke punten

  • Een site met veel gelijkgestemden, dat kan een band scheppen
  • Ook als gratis lid kun je profielen bekijken
  • Elke dag een aanbod van profielen die je met de fotozapper kunt beoordelen. Bij een vipabonnement is het aanbod nog groter

Alleenstaande-mamas Zwakke punten

  • Als gratis lid kun je ontvangen berichten niet lezen en geen persoonlijke berichten sturen
  • Anders dan de naam van de website doet vermoeden staan er ook vrij veel profielen op die geen kinderen hebben, hoewel dit niet voor iedereen een probleem hoeft te zijn

Informatie over Aleenstaande Mama's

Soms lijkt het wel of daten moeilijker verloopt wanneer je een kind hebt. Er komt altijd een moment waarop je gaat moeten zeggen dat je kinderen hebt. Sommige mensen willen nadat ze dit nieuws hebben gehoord liever niet meer verder daten. Dat is dus niet het geval bij alleenstaande-mamas.nl. Wanneer je hier iemand vindt, weet je zeker dat deze persoon er geen probleem uitmaakt dat je een kind hebt. Op die manier kun je echt opzoek gaan naar een partner die bij je past.

Alle profielen en foto’s die je ziet van mensen zijn echt. Alle profielen worden handmatig nagekeken bij aleenstaande-mamas.nl waardoor je met een gerust hart aan online daten kunt doen.

alleenstaande mamas

Het is heel eenvoudig om aan online daten te doen met alleenstaande-mamas.nl. Als eerste maak je een profiel aan. Daarna krijg je een mail aan op het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij het aanmaken van je profiel. In de mail die je aankrijgt zit er een bevestigingslink die je moet aanklikken. Zo weten ze zeker dat je je eigen e-mailadres hebt opgegeven. Na dat je deze stap hebt voltooid, kun je verder gaan met het vervolledigen van je profiel. Zo kun je je profiel persoonlijker maken met wat teksten en eigen foto’s. Op die manier weten andere singles direct wie je bent en waarvoor dat je staat, maar ook jij kunt direct zien bij de singles wie ze zijn. Hierna ben je helemaal klaar en kun je opzoek gaan naar je ideale partner.

Een tip die alleenstaande-mamas.nl meegeeft, is om zelf het voortouw te nemen. Wees dus niet verlegen om naar iemand een bericht te sturen. Ze hebben gemerkt dat wanneer mensen zelf initiatief nemen, dit meer leidt tot succesverhalen. Stuur een leuk persoonlijk bericht of een interesse bericht.


Hoe duur is Alleenstaande mama's?

Op alleenstaande-mamas.nl is niet alles gratis. Zo kun je wel gratis een profiel aanmaken, profielen bekijken, matches bekijken, knipogen sturen, foto’s plaatsen en hoofdfoto’s bekijken. Als je ook gebruik wilt maken van de andere functies namelijk: FotoZapper gebruiken, persoonlijke berichten sturen, extra foto’s bekijken, laatste bezoekers bekijken en berichten lezen. Heb je een VIP-toegang nodig. Een VIP-toegang kost

  • voor één maand 24,99 euro,
  • voor twee maanden 19,99 euro per maand
  • en voor vier maanden 14,99 euro per maand.

Als het je toch niet helemaal aanstaat dan kun je je abonnement altijd opzeggen zonder problemen.

Eén van de betalende functies is de FotoZapper. Met de FotoZapper kun je op een snelle en leuke manier door verschillende profielen gaan. Wanneer iemand dan interessant lijkt, kun je deze persoon een like geven. Als jij en de persoon elkaar hebben geliked dan zijn jullie een match! Met een match kun je contact met elkaar opnemen. Dit zorgt ervoor dat je al direct meer zelfzeker bent omdat je weet dat deze persoon ook geïnteresseerd is in jou.

Alleenstaande-mamas.nl is een heel gemakkelijke online datingsite om jouw ideale partner te vinden. Door van deze datingsite gebruik te maken, kom je niet voor de vervelende gesprekken en afwijzingen te staan omdat je een kind hebt. Het is dus zeker aangeraden om eens een kijkje te nemen op deze site als je een alleenstaande moeder of vader bent die opzoek is naar een nieuwe partner.

Neem gelijk een kijkje!


Alleenstaande-mamas Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Alleenstaande-mamas.

Bezoek Alleenstaande-mamas

Schrijf een review