LexAmore.nl

Naar de website + Plaats een beoordeling
 • 0 x geen mening
 • 7 x afgeraden

Lexamore is een onderdeel van Lexa.nl. Waar je bij lexa.nl zelf op zoek kunt gaan naar een geschikte datingpartner, zoekt LexAmore voor jou serieuze geschikte kandidaten. Dit gebeurd aan de hand van een zeer uitgebreide persoonlijkheidstest, waardoor er geschikte matches voor jou gezocht en gevonden worden. Heel duidelijk en transparant wordt vervolgens weergegeven wat jullie gezamenlijke raakvlakken zijn en op welke vlakken jullie elkaar aanvullen. De persoonlijkheidstest krijg je ook nog per email toegestuurd, zodat je het rustig kunt nalezen.  Met een gratis inschrijving heb je al behoorlijk wat mogelijkheden, maar als VIP-member kun je ook foto’s bekijken, onbeperkt berichten versturen en ontvangen. 

Wat is gratis op LexAmore?

De persoonlijkheidstest en inschrijving is geheel gratis. Je kunt vervolgens de profielen bekijken die bij jou passen en je kunt per profiel 1 gratis bericht versturen.

'Aan de hand van uitgebreide persoonlijkheidstesten serieus op zoek naar een partner'

Sterke punten:
 • Je krijgt je eigen persoonlijkheidstest gratis per email toegestuurd
 • Goede website als je serieus op zoek bent naar een geschikte partner

Minder sterke punten:
 • Als gratis lid kun je geen foto’s bekijken en maar 1 bericht versturen
 • Je moet even de tijd nemen om de persoonlijkheidstest zo goed mogelijk in te vullen
LexaMore
Redactiescore:
 • Gemiddeld 6,8
 • Gebruiksvriendelijk 7,4
 • Betrouwbaar 6,2
 • Match aanbod voldoende 6,8
Kosten VIP-member
 • 3 maanden € 39,- p.m.
 • 6 maanden € 29,- p.m.
 • 12 maanden €19,- p.m.
Gratis inschrijving
Reacties van bezoekers (7)

Ervaring met LexAmore.nl? + Plaats een beoordeling

rutger 48 jaar

Geplaatst op: 25-12-2012

Algemeen:

T zijn gewoon oplichters...... ze nemen 1 foto kopieren er 4 profielen er naar toe..... zo hebben ze weer 4 leden. Dus geen lid van worden........ hoe word je opgelicht

Leuk aan LexAmore.nl
Minder leuk aan LexAmore.nl
rutger raadt LexAmore.nl niet aan
Karin 45 jaar

Geplaatst op: 17-01-2013

Algemeen:

Weinig actie op de site. Men is niet actief. Als je je inschrijft als VIP (gratis heeft weinig zin, je kan niets), VIP is duur, wordt automatische verlenging aangevinkt. Het kost veel moeite om dit uit te zetten.

Leuk aan LexAmore.nl
 • het persoonlijkheidsprofiel
Minder leuk aan LexAmore.nl
 • geen mogelijkheid tot zelf zoeken, niet kunnen zien wie er online zijn
Karin raadt LexAmore.nl niet aan
patrik 45 jaar

Geplaatst op: 11-02-2013

Algemeen:

ER staan mannen op zoals een GEERT die gaat eerst imponeren van ja ik werk bij de politie(vinden vrouwen al spannend natuurlijk) Dan dat zijn pa dominee is hij woond in hellevoetsluis vervolgens wil hij gelijk met ze afspreken en dat doet hij niet met 1 maar meerdere geef zijn telefoon nummer of wil op skype.Pas op voor die man hij wil alleen maar een avontuurtje en dan nog niet veilig ook dus wie weet wat je er van oploop of wat hij al heb!!! hij gaat vooral ook in op nette dames die een relatie willen.Kijk uit hij neem je in de maling! En je loop risico`s. zijn naam is iets met stress.Ik ga dit op alle datingsites zetten want hij zit niet alleen op deze.Maar die snapte je al natuurlijk.

Leuk aan LexAmore.nl
Minder leuk aan LexAmore.nl
patrik raadt LexAmore.nl niet aan
jaap 42 jaar

Geplaatst op: 30-11-2013

Algemeen:

Begin er niet aan! Je wordt echt bedonderd waar je bij staat. Ik begrijp dat er soms niet actieve profielen in hun database staan maar het is erger dan dat. Je wordt bestookt met dames die hun foto’s vrijgeven, in eerste instantie reageerde ik hierop maar geen enkele keer een reactie wat op zich natuurlijk nog kan. En dan de echte scam!!!! Wederom werd er een foto getoond van een mooie dame en vond het profiel al redelijk verdacht. Nu staat er bij de inbox een tijd bij waarop de desbetreffende dame haar foto heeft vrijgegeven en dit was midden in de nacht wat op zich natuurlijk al vreemd is maar ook dit zou nog kunnen. Maar ook staat er bij een profiel wanneer deze voor het laatst is ingelogd en dat was meer dan drie dagen geleden terwijl de foto in de afgelopen nacht was vrijgegeven door de desbetreffende dame???? En dat kan dus echt niet!!! Dit houdt dus daadwerkelijk in dat Lexamore moedwillig zomaar meldingen naar je inbox verstuurd om je zo het idee te geven dat er iets gebeurd. Dus!!!! Begin er niet aan, geld kwijt en nul dates!!!

Leuk aan LexAmore.nl
 • niets
Minder leuk aan LexAmore.nl
 • veel nep profielen
jaap raadt LexAmore.nl niet aan
ar 37 jaar

Geplaatst op: 02-01-2015

Algemeen:

vind het veeeeeeeel te duur 50 euro per maand , waar om zo duur ????? en dan maar zien of er iemand serieus is , mijn ervaringen bij ander sits is ook slecht wel een hoop date gehad maar heel veel vrouwen zijn alleen op zoek naar een mail vriend zo lijkt het ,tevens kunnen vrouwen niet kiezen dus als je als vrouw tussen de tien en vijftien aanzoeken per dag krijgt word het wel heel lastig kiezen en volgt er een vlees keuring .ga naar een kroeg of club dan zie je haar en zij jou .

Leuk aan LexAmore.nl
Minder leuk aan LexAmore.nl
 • te duur
ar raadt LexAmore.nl niet aan
richard 42 jaar

Geplaatst op: 25-11-2015

Algemeen:

ingegaan op een 3mnd half geld. via ideal 45.00 euro overgemaakt maar geen vip member. diverse mails gestuurt met betalings bewijs maar nog steeds geen vip member. niet aan beginnen. je bent je geld kwijt

Leuk aan LexAmore.nl
Minder leuk aan LexAmore.nl
richard raadt LexAmore.nl niet aan
Marijke 76 jaar

Geplaatst op: 11-08-2016

Algemeen:

niet antwoorden want dan moet ik betalen. Ik ben al lid van Lexa.

Leuk aan LexAmore.nl
Minder leuk aan LexAmore.nl
 • Ik ben niet eens lid van Lexamore doch krijg regelmatig profielaanbiedingen maar moet ook betalen
Marijke raadt LexAmore.nl niet aan