Invite Me

Invite me is geen datingsite zoals de meeste andere datingsites; op 'Invite Me' kun je op zoek naar iemand die dezelfde interesses en/of hobby’s heeft als jij, zodat jullie dit samen kunnen gaan ondernemen. Invite Me is dus niet gericht op het vinden van een levenspartner; maar wat niet is kan wel komen natuurlijk.

Ben je het als single ook weleens zat om altijd op zoek te moeten naar een vriend of vriendin die met je mee wilt gaan, als jij een activiteit wilt gaan doen.

Schrijf je dan in op de datingsite 'Invite Me' en vind vele andere singles, die net zoals jij graag op vakantie willen gaan, samen willen gaan sporten, muziekevenementen bezoeken of een bioscoop willen pakken. Op de website van 'Invite Mee' kun je in verschillende categoriën zoeken naar andere singles, die hier ook geïnteresseerd zijn. Deze activiteiten kunnen dan (vaak) met een flinke korting gereserveerd worden. Met het maandelijkse inschrijfgeld, spaar je automatisch voor nog meer kortingen voor de meest uiteenlopende activiteiten.  

Invite Me is dus niet gericht op het vinden van een levenspartner; maar wat niet is kan wel komen.  

Schrijf je nu dus in bij Invite Me