Tinder jij al of Tinder jij niet?

Dat is een vraag die vaak aan singles wordt gesteld, maar ook onderling wordt er regelmatig over Tinder gesproken. Want of je nu wilt of niet; De Tinder-app is op datinggebied niet meer uit onze maatschappij weg te denken. Erg populair, vooral onder jongeren, maar ook steeds meer onder de oudere ‘jongeren’. Vooral ook omdat het laagdrempelig, gratis en overzichtelijk is.

En nog een opvallend punt; Je kunt duidelijk aangeven binnen welke straal van jouw woonplaats jij op zoek bent naar een geschikte match en daardoor zie je altijd direct hoeveel kilometer iemand bij jou vandaan woont. Soms zelfs om de hoek, best wel een vreemde gewaarwording, maar wel leuk.

Toch geeft het wel een soort gevoel van vleeskeuring, goed- of afgekeurd worden op een paar foto’s en eventueel een paar quotes. Is het dus wel wat, Tinder? Daar zijn de meningen nogal over verdeeld, de ene zweert bij Tinder en de ander verafschuwd het.

Het blijft een feit dat steeds meer mensen Tinder ontdekken en dat er steeds meer Tinderstelletjes in ons land rondlopen. Dus of je het leuk vind of niet, het blijkt wel te werken!

Hoewel het erg makkelijk lijkt om op Tinder te swipen, je moet wel goed moet opletten wat je doet; een onjuiste swipe is zo gemaakt!
Want je kunt heel per ongeluk onbedoeld juist die persoon weg swipen, die je toch best wel heel leuk vind of je hebt per ongeluk opeens een match met iemand die jij totaal niet aantrekkelijk vind. Begint diegene direct met je te chatten, waardoor je iemand moet gaan afwimpelen.

Maar daar is natuurlijk ook wat op bedacht; door een betaald abonnement te nemen, die vanaf €8,33 per maand te verkrijgen is, voorkom je dit soort situaties.
Welkom in de wereld van Tinder!