Last minute vakanties; ook voor singles!

De vakanties zijn volop aan de gang en veel mensen in jouw omgeving hebben enthousiaste verhalen over de meest leuke vakanties. En ook als single wil je graag een geweldige zomervakantie hebben. Daar zijn tegenwoordig gelukkig genoeg mogelijkheden voor; vele reisorganisaties bieden speciale singlereizen aan. En niet alleen singlereizen, maar ook alleenstaande ouderreizen behoren tot de mogelijkheden, zodat je samen met je kinderen een fantastische vakantie zult hebben en tegelijkertijd ook leuke contacten met andere alleenstaande ouders kunt opdoen.

Nog last-minute lekker weg? De reisorganisaties die gespecialiseerd zijn  in singlereizen en alleenstaande ouderreizen zijn:


Circel

Circel Vakanties
Strand of actief, kamperen of in een hotel, single of alleenstaande ouder; de mogelijkheden zijn bij reisorganisatie Circel vakanties legio!

 

 

 

One 2gether

One2gether
Met heel veel keuzemogelijkheden voor strand; dichtbij huis of met het vliegtuig, maar wel altijd de mogelijkheid om actief bezig te zijn. One2gether is nooit alleen!

 

 

Kras

Kras
De reisorganisatie staat al jaren bekend om de uitstekende singlereizen, voor jong en oud. Wandelreizen, stedenbezoek, strand- en zeilvakanties; Kras staat garant voor fantastische reizen!

  

Dus mocht het onverhoopt nog niet gelukt zijn om via Deetz.nl de liefde van je leven te hebben gevonden, dan weet je nu dat een leuke vakantie ook alleen mogelijk is en wie weet ontmoet je uiteindelijk tijdens één van deze reizen een leuke partner!