eDarling, tijdelijk voor een actieprijs

Tijdelijk biedt eDarling een kortingsactie aan; bij een lidmaatschap van 3 maanden betaal je slechts €24,90 i.p.v. €32,90 per maand. Dit betreft een besparing van €34,- waarmee je andere leuke dingen kunt doen. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om een leuke date, die je uiteraard gevonden hebt via eDarling, te trakteren op een hapje en drankje.

Voor wie is eDarling?

edarling is een datingsite voor hogeropgeleiden dat allereerst begint met een zeer gedetailleerde persoonlijkheidstest, waardoor er serieuze profielen aan jou gekoppeld zullen worden.
Maar wat vooral zo leuk is aan deze persoonlijkheidstest is dat het jezelf aan het denken zet over wie je bent en wat je wilt in het leven. Neem dan ook echt even de tijd om het helemaal in te vullen, zodat er een betrouwbare en eerlijke persoonlijkheidsprofiel naar voren komt. Hiermee vergroot je ook de kans op het vinden van de liefde van je leven via eDarling.

Niet goed geld terug garantie

Wat ook nog wel interessant is om te vermelden is dat eDarling een zogenaamde ‘Niet-goed-geld-terug’ garantie heeft.  Uiteraard zitten hier wel een aantal voorwaarden aan welke duidelijk op hun website vermeld worden.
Neem even een kijkje op eDarling voor meer informatie.